FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πάμε στοίχημα: Τα προγνωστικά και ο ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Η σεζόν μπορεί να έχει μόλις ολοκληρωθεί (απομένουν τα μπαράζ για τη SuperLeague) οι αποδόσεις όμως για το επόμενο πρωτάθλημα έχουν ανακοινωθεί. Σε θέση αουτσάιντερ και φέτος ο ΠΑΣ Λαμία.

Αν και ακόμη το πρωτάθλημα  της Super League δεν έχει ολοκληρωθεί τυπικά, αφού εκκρεμούν τα μπαράζ ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πλατανιά, με δεδομένο πως ο σχεδιασμός των ομάδων δεν έχει καν αρχίσει και με το πρωτάθλημα της νέας σεζόν να αργεί ακόμη, έχουν ήδη αρχίσει τα προγνωστικά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μπαίνουμε στο τρίτο δεκαήμερο του Μαϊου, οι ομάδες στην πλειονότητά τους βρίσκονται ή ετοιμάζονται για διακοπές και ακόμη είναι πολύ νωρίς να σχηματίσουμε εικόνα, για το που κυμαίνονται, πως αναμένεται να κινηθούν στα μεταγραφικά και γενικά σε τι κατάσταση θα βρίσκονται στην εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος.

Αυτό πάντως δεν εμπόδισε τις διάφορες στοιχηματικές, οι οποίες έχουν βγάλει ήδη τα μακροχρόνια στοιχήματα. Μέσα σε αυτά είναι και ο νικητής της SuperLeague.

Με το λιγότερο ποσοστό και πρώτος έρχεται και φέτος ο ΠΑΟΚ, με  απόδοση 1,95 ενώ ακολουθεί ο Ολυμπιακός με 2,50 και η ΑΕΚ με 7,50.

Ο ΠΑΣ Λαμία και φέτος, όπως και πέρυσι βρίσκεται στην ουρά…με ποσοστό 1000.0 (πέρυσι είχε ποσοστό 4000.0!) μαζί με τον Παναιτωλικό ενώ ακολουθούν ΑΕΛ και  Νέος Βόλος με 1500.00 και ουραγός στην λίστα των αποδόσεων ο Πανιώνιος με απόδοση 2000.0 λόγω και της απαγόρευσης των μεταγραφών και του -6.
Όπως και να έχει οι αποδόσεις θα διαφοροποιηθούν αρκετές φορές στη διάρκεια του καλοκαιριού και ανάλογα με την διαμόρφωση του ρόστερ των ομάδων.Δείτε τις αποδόσεις για το πρωτάθλημα τη σεζόν 2019/20 και συγκρίνετε τις με αυτές της περσινής σεζόν.

ΣΕΖΟΝ 2019-20
sl2020
ΣΕΖΟΝ 2018-19
 
lamiaπηγή: LamiaraGate3.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button