FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Έχει πρόταση στα χέρια του ο Σαράνοφ”

Τα δημοσιεύματα φέρνουν τον Μπόγιαν Σαράνοφ ένα ακόμη βήμα μακριά από τον ΠΑΣ Λαμία.

Πολύ κόντρα σε ομάδα του εξωτερικού είναι όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο Μπόγιαν Σαράνοφ.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας, παρόλο που έχει “σπρωχθεί” προς ΑΕΚ και Ολυμπιακό, φέρεται πως έχει πρόταση από ομάδα της Τουρκίας και ετοιμάζει βαλίτσες για τη γειτονική χώρα…

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Ο Σέρβος τερματοφύλακας είχε έρθει σε ρήξη με τον Μάκη Χάβο και γι’ αυτό στα τελευταία ματς της Super League, ήταν εκτός σε μερικά από αυτά. Ο παίκτης είχε στο μυαλό του να κάνει το βήμα παραπάνω και λογικό καθώς έκανε μια πάρα πολύ καλή σεζόν.

Ο 32χρονος γκολκίπερ βέβαια, τρώει αρκετό «σπρώξιμο» προς Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Στην πρώτη περίπτωση, θα πρέπει να προσαρμοστεί στην ιδέα ότι θα είναι δεύτερος πίσω από τον Σα. Στην δεύτερη όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα μείνει ή όχι ο Μπάρκας. Όμως η αλήθεια είναι πως αυτά είναι απλά σενάρια και τίποτα παραπάνω.

Όπως γράφει η στήλη Agent Greekστην έντυπη έκδοση του Sportime, ο Μπόγιαν Σαράνοφ ο Σέρβος τερματοφύλακας έχει ήδη πρόταση στα χέρια του. Και δεν είναι ούτε πρόταση ανανέωσης από την Λαμία, αλλά ούτε από τις δύο ομάδες της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, δεν είναι καν από την Super League, αλλά από το εξωτερικό! Όπως τονίζει η στήλη, ο τερματοφύλακας έχει δεχτεί μια καλή πρόταση από ομάδα του Τουρκικού πρωταθλήματος! Ωστόσο, δεν τους έχει απαντήσει ακόμη και ζήτησε μία μικρή πίστωση χρόνου, για να πει το «ναι». Πιθανότατα περιμένει κάτι ακόμη πιο καλό, αλλά αν δει ότι αυτό δεν έρθει σύντομα, τότε μάλλον μετακομίζει στην γειτονική Τουρκία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button