Άλλα αθλήματαΤοπικά Σπορ

36ο Ράλι Φθιώτιδας και 9ο Σπριντ Μπράλλου! (pics)

Στις 15 – 16 Ιουνίου δυο αθλητικές εκδηλώσεις για δυο διαφορετικούς θεσμούς του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της χώρας, θα διοργανωθούν από το Αθλητικό Σωματείο κάνοντας την Λαμία για μια ακόμη φορά το επίκεντρο σε ότι αφορά τα αγωνιστικά δρώμενα.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Στις 15 – 16 Ιουνίου δυο αθλητικές εκδηλώσεις για δυο διαφορετικούς θεσμούς του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της χώρας, θα διοργανωθούν από το Αθλητικό Σωματείο μας κάνοντας την Λαμία για μια ακόμη φορά το επίκεντρο σε ότι αφορά τα αγωνιστικά δρώμενα.

Στις 15 Ιουνίου για τον θεσμό του Κυπέλλου Ασφάλτου Ράλλυ Νοτίου Ελλάδος, θα διεξαχθεί το 9ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλλου με την διασημότερη ασφάλτινη ειδική διαδρομή στην Ελλάδα (Ε.Δ. Μπράλλος) να διεξάγεται δυο φορές.

Την επόμενη ημέρα στις 16 Ιουνίου, το 36ο Ράλλυ Φθιώτιδος, το οποίο σηματοδοτεί τον 3ο γύρο του θεσμού του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος, θα κινηθεί σε “Ακροπολικές” διαδρομές, προσφέροντας συγκλονιστικές μάχες και πλούσιο θέαμα σε όσους βρεθούν κοντά στον αγώνα.

Παρακάτω σας επισυνάπτουμε τα Δελτία Τύπου Αναγγελίας και των δύο αγώνων, καθώς επίσης, τα λογότυπα των αγώνων, τους χάρτες (ο χάρτης για τον αγώνα του 9ου Ράλλυ Σπρίιτ Μπράλλου θα ανακοινωθεί σε νέο Δελτίο Τύπου) και τα ωράρια.

9ο Ράλλυ Σπρίντ Μπράλου 2019 – Δελτίο Τύπου Νο 1

https://www.alal.gr/deltio-typoy-no-1/

https://drive.google.com/file/d/1n7N0kEAooj0huUCznBOotvm-39Jl7LFl/view

https://drive.google.com/file/d/1-hfjoWQoYBMPv21hoE9Eu0Bmur1QSVZA/view

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button