Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Δημητρης Ασημάκης: Ο απολογισμός μιας επιτυχημένης χρονιάς!

Ο προπονητής του ΑΟ Καμένων Βούρλων, Δημήτρης Ασημάκης, κάνει τον αγωνιστικό απολογισμό της ομάδας του, μέσω ανακοίνωσης στο facebook.

Πλησιάζοντας στο τέλος της σεζόν και για τα play off της Β Φθιώτιδας, ο προπονητής των Καμένων Βούρλων, Δημήτρης Ασημάκης, κάνει τον αγωνιστικό απολογισμό της ομάδας μέσω ανακοίνωσης του στο facebook.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Φτανοντας στο τελος τις φετινης χρονιας θα ηθελα να κανω εναν απολογισμο και να ευχαριστησω ολη την οικογενεια του
Α. Ο. ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ
( Δ. Σ. – Ποδοσφαιριστες – Φιλαθλους τις ομαδας) για την πετυχημενη χρονια που ειχαμε σε ολους τους τομεις!!!

Δεν θεωρω οτι καναμε καποια υπερβαση…

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 1ου ΟΜΙΛΟΥ
Απλα καναμε αυτο που ειχαμε σχεδιασει απο την αρχη του καλοκαιριου και μειναμε πιστοι πανω στο πλανο και των προγραμματισμο που ειχαμε σχεδιασει.

Η ομαδα περασε απο πολλα κυματα 1) επαιξε ολα τα ματς εκτος της φυσικης της εδρας 2) αποχωρησαν ποδοσφαιριστες 9 στον αριθμο για διαφορετικους λογους ( σπουδες – στρατο -κ.α ) χωρις να κανει ουτε 1 ουσιαστικη μεταγραφη στην περιοδο Ιανουαριου 3) Δωσαμε παιχνιδια σε πολυ κακους αγωνιστικους χωρους κατι που δεν βοηθουσε την ομαδα παιζοντας ποδοσφαιρο κυριαρχιας να βγαλει αυτα που ειχε δουλεψει διακυνδυνευοντας και την σωματικη ακαιρεοτητα των ποδοσφαιριστων….

Παρ ολες τις δυσκολιες που προεκυψαν εχοντας απο τις 27 Αυγουστου που πατησαμε το γηπεδο για την καινουρια σεζον ειχαμε βαλει τις βασεις και φυσικα την προσπαθεια των ποδοσφαιριστων που ειμαι ευγνωμων που συνεργαστηκα μαζι τους καταφεραμε να φερουμε τα ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ εκει που ανηκουν ευχομαι η φετινη χρονια να ειναι παρακαταθηκη για την συνεχεια του συλλογου και να υπαρχουν ακομη μεγαλυτερες διακρισης για τον Α. Ο. ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ !!!

Ευχαριστω το Δ. Σ. του Α. Ο. ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ για την εμπιστοσυνη που εδειξε στο προσωπο μου !!!

Ευχαριστω τους ποδοσφαιριστες που ηταν παντα πρωταγωνιστες σε ολη την διαρκεια τις σεζον απο το 1ο ματς κυπελου εως και σημερα και ειμαι περηφανος γι αυτους …

Ευχαριστω τους πιστους φιλαθλους τις ομαδας που με χιονια , βροχες , ηλιο, ζεστη ηταν παντα διπλα μας και στηριζαν αυτη την προσπαθεια !!!
Α. Ο. ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
1ου ΟΜΙΛΟΥ 2018 – 2019

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button