FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Παίζει” του Αλέξη Μιχαήλ για τον ΠΑΣ Λαμία!

Ένα ακόμη μεταγραφικό σενάριο με πρωταγωνιστή τον ΠΑΣ Λαμία και έναν γνώριμο ποδοσφαιριστή…

Την περίπτωση ενός παλιού γνώριμου της, εξετάζει η Λαμία σύμφωνα με πληροφορίες, για την ενίσχυσή της στο χώρο της άμυνας.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα αποχαιρέτησε την μεγάλη κατηγορία μετά από 8 χρόνια και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αρκετοί ποδοσφαιριστές να αποχαιρετήσουν τους Γιαννιώτες.

Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι και ο αρχηγός του “Άγιαξ της Ηπείρου”, Αλέξη Μιχαήλ, ο οποίος είναι κοντά στην 3η του αποχώρηση από τους Γιαννιώτες στην καριέρα του.

Ο Αλέξη Μιχαήλ έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, αλλά έχει ενημερωθεί ότι θα πρέπει να μειωθούν οι αποδοχές του λόγω του υποβιβασμού στη Σούπερ Λίγκα 2.

Ο 32χρονος αμυντικός δεν δείχνει να συναινεί σε αυτό το ενδεχόμενο και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν.

Δημοσιεύματα θέλουν την ΑΕΛ να “παίζει δυνατά” για την απόκτησή του, μετά από την προσθήκη του επίσης πρώην Γιαννιώτη, Ευρυπίδη Γιάγκου, ωστόσο πληροφορίες από τα Γιάννενα αναφέρουν πως υπάρχει σενάριο που θέλει την Λαμία να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτησή του.

To πέρασμά του από την Λαμία

Ο Αλέξης Μιχαήλ έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα της Λαμίας. Ήταν το 2ο μισό της σεζόν 2006-07 όταν ο Γιαννιώτης αμυντικός άφησε τον ΠΑΣ για να έρθει στην Φθιώτιδα και την Λαμία.

Με την φανέλα της Λαμίας αγωνίστηκε το δεύτερο μισό εκείνης της σεζόν ως δανεικός μετρώντας 17 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 2 γκολ! Ήταν η πρώτη φορά που άφησε τα Γιάννενα για κάποια άλλη ομάδα, ενώ η 2η, ήταν δύο χρόνια αργότερα, για λογαριασμό του Πανσεραϊκού. Τη σεζόν που μας πέρασε σημείωσε 29 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Μάλιστα, το όνομα του Μιχαήλ, δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο προσκήνιο για τους κυανόλευκους, αφού είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι, πριν ανανεώσει τελικά, το συμβόλαιο του με τους Ηπειρώτες.

Πηγή: lamiaragate3. Gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button