FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Free agents… για όλα τα γούστα!(pics)

Μιας και έχουμε μπει για τα καλά στην μεταγραφική περίοδο, το LamiaSports έψαξε και βρήκε ένα ακόμη «πακέτο» ελεύθερων ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον ΠΑΣ Λαμία… ή και όχι!

Σε λίγες ημέρες το μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού ανοίγει και οι ομάδες θα αρχίζουν να ανακοινώνουν μεταγραφές και ανανεώσεις.

Ο ΠΑΣ Λαμία, αν και αρκετά δημοσιεύματα έχουν δει το «φως της δημοσιότητας» ακόμη δεν έχει ανακοινώσει καμία μεταγραφή ή ανανέωση εκτός από αυτή του Μάκη Χάβου.

Σίγουρα βέβαια θα υπάρξουν μεταγραφές και όπως έχει γίνει γνωστό έπειτα από τη μείωση του μπάτζετ θα έχουμε μεταγραφές κυρίως νεαρών ποδοσφαιριστών και εννοείται ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ.

Για τον λόγο αυτό, το LamiaSports, έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει ένα ακόμη πακέτο free agents ποδοσφαιριστών οι οποίοι είναι γνωστοί μας καθώς ορισμένοι έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι εθνικότητες ποικίλουν, όπως και οι θέσεις και οι ηλικίες. Να σημειώσουμε πως οι παρακάτω ποδοσφαιριστές είναι απλά ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ του LamiaSports και δεν είναι ρεπορτάζ ή κάτι άλλο που αφορά άμεσα τον ΠΑΣ Λαμία.

Ας ξεκινήσουμε:

Μάρβιν Έμνες (Ολλανδός – μεσοεπιθετικός)

Μεργκίμ Μπαρχίμι (Αλβανός – μεσοεπιθετικός)

Κεϊρίσον (Βραζιλιάνος – Επιθετικός)

Μπρούνο Χαλκιαδάκης (Ελληνοβραζιλιάνος – μεσοεπιθετικός)

Ρικάρντο Φατί (Γάλλος – αμυντικός χαφ)

Αντρέι Πρεπελίτα (Ρουμάνος – μέσος)

Ραφιντιν Αμπντουλάχ (Γάλλος με ρίζες από τις Κομόρες – ανασταλτικός χαφ)

Φάρλεϊ Ρόσα (Βραζιλιάνος – σέντερ φορ-εξτρέμ)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button