ΜεταγραφέςΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεν “παίζει” μόνος για Τριανταφυλλόπουλο ο ΠΑΣ Λαμία!

Αν όντως ισχύει το δημοσίευμα του “to10. Gr” που θέλει τον ΠΑΣ Λαμία να ενδιαφέρεται για τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, τότε δεν είναι μόνος του στο “κυνήγι” για τον Έλληνα σέντερ μπακ.

Χθεσινό δημοσίευμα έκανε λόγο πως ο Μάκης Χάβος εξετάζει την περίπτωση του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου για τη θέση στα σέντερ μπακ, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να μένει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.

Βέβαια, αν κάτι τέτοιο ισχύει τότε η Λαμία δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον 26χρονο αμυντικό καθώς και ο Ατρόμητος έχει δείξει ενδιαφέρον.

Όπως αναφέρει το “to10. gr” του έχει μεταφερθεί να περιμένει τις εξελίξεις με το νέο προπονητή αλλά ο Τριανταφυλλόπουλος αποτελεί προσωπική εισήγηση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, ο οποίος θέλει να τον δει στο Περιστέρι. Στα συν η συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η επιστροφή στην πρωτεύουσα. Μειονέκτημα ότι με την πιθανή παραμονή του Χατζηισαϊα και την ύπαρξη του Ρισβάνη, κανείς δεν μπορεί να του εγγυηθεί θέση βασικού.

Ο ίδιος επιθυμεί να δοκιμάσει την τύχη του εκτός Ελλάδας, όπως οι περισσότεροι νεαροί ποδοσφαιριστές. Απομένει να δούμε αν θα έχει κάτι ελκυστικό στα χέρια του ή αναγκαστικά θα επιλέξει μια πρόταση από την Super League.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button