FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το «who is who» του Κώστας Τριανταφυλλόπουλου!(pics+vid)

Χθεσινό ρεπορτάζ σημείωνε πως ο Μάκης Χάβος, έχει βρει τον «στυλοβάτη» της άμυνας του ΠΑΣ Λαμία και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και το LamiaSports, σας παρουσιάζει τον Έλληνα σέντερ μπακ.

Όπως διαβάσατε εχθές στο LamiaSports, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος φαίνεται πως έχει κάνει «κλικ» στον Μάκη Χάβο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «to10.gr» εξετάζεται η περίπτωσή του.

Το «LS» τώρα, όπως κάνει για κάθε μεταγραφικό στόχο-σενάριο του ΠΑΣ Λαμία, θα σας παρουσιάσει το «who is who» του Τριανταφυλλόπουλου, μέσα από νούμερα και στατιστικά.

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος είναι γεννημένος στην Κόρινθο, στις 3 Αυγούστου του 1993, είναι 26 ετών, αγωνίζεται ως σέντερ μπακ και έχει ύψος 1,85μ.

Μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξιός οπισθοφύλακας, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του από τη συγκεκριμένη θέση, ενώ στο κέντρο της άμυνας μπορεί να παίξει και στις δύο μεριές.

Η ποδοσφαιρική του καριέρα δεν έχει πολλές ομάδες να μας παρουσιάσει, καθώς έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο.

Ο Τριανταφυλλόπουλος, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, όπου το 2012 αγωνιζόταν στην ομάδα Κ20 της αθηναϊκής ομάδας.

Την ίδια χρονιά, άφησε την ακαδημία πίσω του και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα με την οποία αγωνίστηκε για τέσσερις ολόκληρες χρονιές.

Με το «τριφύλλι» στο στήθος ο Έλληνας σέντερ μπακ έπαιξε 102 φορές, ενώ σημείωσε και 2 γκολ ενώ μοίρασε άλλα 4.

Με την «πράσινη» ομάδα κατάφερε μάλιστα να κερδίσει και το Κύπελλο Ελλάδος, το 2014 στον τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Όσο βρισκόταν υπό τη στέγη του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε και στα μικρά κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδος, μετρώντας 5 συμμετοχές με την Κ19, 7 συμμετοχές και 1 γκολ με την Κ20 και 8 συμμετοχές με την Κ21.

Τον Ιανουάριο του 2016 μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και ο Αστέρας  Τρίπολης γίνεται το επόμενο σπίτι του.

Στην ομάδα της Αρκαδίας, πήρε αμέσως φανέλα βασικού και δεν την έχασε σχεδόν ποτέ.

Μέχρι και φέτος, φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα σε 75 παιχνίδια έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ.

Πλέον, αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης καθώς δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του και όπως αναφέρουμε και στο παραπάνω άρθρο, ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται στο «κυνήγι» του.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button