ΜεταγραφέςΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τη μία η ΑΕΛ… από την άλλη η Λαμία και στο κέντρο ο Μιχαήλ!

Έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει ακουστεί για τον ΠΑΣ Λαμία, φέρεται να έχει στο στόχαστρό της η ΑΕΛ, με τα σημερινά ρεπορτάζ να αλλάζουν εντελώς το όλο σκηνινό.

Πρόταση στον Αλέξη Μιχαήλ έχει κάνει η ομάδα της ΑΕΛ, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να έχει μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τώρα βέβαια, ένα δημοσίευμα των προηγούμενων ημερών έκανε λόγο και για προσέγγιση από τον ΠΑΣ Λαμία προς τον Μιχαήλ, μόνο το σημερινό ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Συνάντηση με την διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει το προσεχές χρονικό διάστημα ο Αλέξης Μιχαήλ, που έχει στα χέρια του πρόταση από την ΑΕΛ.

Ο υποβιβασμός της ομάδας της Ηπείρου φέρνει αναπροσαρμογές στο οικονομικό πλάνο της ομάδας και ο αρχηγός, Αλέξης Μιχαήλ, θα επηρεαστεί από τις αλλαγές. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα έχει συνάντηση με στελέχη της διοίκησης σχετικά με το μέλλον του, ζητώντας να ξεκαθαρίσουν τόσο οι εκκρεμότητες όσο και το πόσο θα «κοπούν» οι απολαβές του.

Την ίδια στιγμή, ενδιαφέρον για τον Μιχαήλ έχει εκφράσει η ΑΕΛ με πρόταση που δεν είναι στο ύψος του αρχικού συμβολαίου του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ δεν ισχύουν τα περί προσέγγισης από την Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button