FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Για τρίτη χρονιά στο «Avaris Hotel» ο ΠΑΣ Λαμία;(pics)

Και επίσημα πλέον ο ΠΑΣ Λαμία, βρίσκεται σε κατάσταση διακοπών όμως οι προεργασίες για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς έχουν ήδη ξεκινήσει.

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, οι τελευταίες δοκιμές του Μάκη Χάβου με τους πιτσιρικάδες της ομάδας ολοκληρώθηκαν και πλέον όλοι τους βρίσκονται σε κατάσταση διακοπών και ξεκούρασης.

Όμως, η προεργασία για την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας έχει ήδη ξεκινήσει με τους Τσικνή και Νικολαΐδη να έχουν ταξιδεψει έως το Καρπενήσι για να τσεκάρουν τις προπονητικές εγκαταστάσεις.

Το πιο πιθανό τώρα είναι να δούμε την ομάδα της Λαμίας να πραγματοποιεί την προετοιμασία της στο «Avaris Hotel». Αυτό το βασίζουμε το γεγονός πως τα δύο χρόνια που βρίσκεται ο ΠΑΣ στη SuperLeague, έχει επιλεχθεί το συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Οι επιλογές δεν είναι πολλές όσο αφορά το Καρπενήσι καθώς ή στο «Avaris Hotel» θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας ή στο «Montana Hotel».

Εμείς σαν LamiaSports σας θυμίζουμε ποιο είναι το «Avaris Hotel», στο οποίο ο ΠΑΣ Λαμία έκανε τις δύο προηγούμενες προετοιμασίας του όσο αφορά τη SuperLeague.

Αυτό είναι το «Avaris Hotel»: 

Το «Avaris Hotel», αποτελεί ένα από τα πολυτελέστατα ξενοδοχεία της περιοχής του Καρπενησίου, το οποίο εκτός από τα πολύ ωραία δωμάτια και τις υπηρεσίες που παρέχει, διαθέτει και υπερλούξ αθλητικές εγκαταστάσεις.

Το Avaris είναι το μοναδικό ξενοδοχείο της περιοχής με ιδιόκτητο γήπεδο ποδοσφαίρου υψηλών προδιαγραφών.

Παρέχον στις ομάδες πλήρη τεχνική υποστήριξη με έμπειρο προσωπικό και πλήρη ελευθερία στα ωράρια των προπονήσεων με σκοπό να πραγματοποιείται η προετοιμασία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επίσης, κοντά στο ξενοδοχείο βρίσκεται και το Αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, στο οποίο έχει δώσει η ομάδα της Φθιώτιδας αρκετά από τα φιλικά της ανά τη σεζόν.

Στο Καρπενήσι βρίσκεται ένα από τα πιο ολοκληρωμένα αθλητικά κέντρα της Ευρώπης και είναι σε θέση να φιλοξενήσει ένα μεγάλο εύρος αθλητικών εκδηλώσεων.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται γήπεδα ποδοσφαίρου με στίβο, μπάσκετ και τένις. Επίσης περιλαμβάνει αίθουσες γυμναστηρίων, αποδυτήρια, σάουνα και αρκετές ακόμα εγκαταστάσεις χρήσιμες για την φιλοξενία των αθλητών.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button