FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σε τρεις ομάδες έχει προταθεί ο Μπερτόλιο!

Έχει πέραση ο Αργεντινός του ΠΑΣ Λαμία…

Ο Αργεντινός δημιουργικός μέσος ήταν από τους πρωτοστάτες της ποδοσφαιρικής… επανάστασης της Λαμίας στην Super League και το κύπελλο. Με τα πέντε γκολ που σημείωσε, την μία ασίστ και την εν γένει παρουσία του, έχει στρέψει πάνω του τα βλέμματα πολλών ομάδων. Στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

Στην χώρα μας έχει προταθεί σε τρεις ομάδες της πρώτης πεντάδας αφού οι υπόλοιπες ομάδες- όπως και η Λαμία- δεν μπορούν να του προσφέρουν τα χρήματα που θέλει και έχει στο μυαλό του σήμερα. Πόσα είναι αυτά θα μας πείτε;

Το ποσό που θέλει ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ! Θα μας ρωτήσετε αν είναι «τρελός» αφού στην Λαμία έπαιρνε οριακά 100.000 ευρώ. Αλήθεια είναι αυτή αλλά… μισή. Τι εννοούμε; Ότι ο Αργεντινός την φετινή αγωνιστική περίοδο δεν πληρωνόταν μόνο από την Λαμία αλλά και από την πρώην του ομάδα την Ορνταμπασί!

Ο Μπερτόλιο είχε συμβόλαιο σε ισχύ με τους Καζάκους, οι οποίοι δεν ήθελαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους και τον ώθησαν στην πόρτα της εξόδου. Για να φύγει ο Αργεντινός από το Καζακστάν πληρώθηκε το μισό του συμβόλαιο, ένα ποσό δηλαδή που ξεπερνούσε τις 150.000 ευρώ! Αν σε αυτά προσθέσετε και τις 100.000 της Λαμίας θα βγάλετε το σύνολο.

Οπότε όποιος νομίζει ότι ο 29χρονος δημιουργικός μέσος θα υπογράψει για… ψίχουλα είναι γελασμένος, τούτη τουλάχιστον την ώρα. Ηδη έχει προσφορές που ξεπερνούν τις 150.000 από το εξωτερικό και έχει ρίξει πόρτα περιμένοντας μία πρόταση που να πλησιάζει στα θέλω του.

Πηγή: to10. Gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button