Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ: Παίρνει αποφάσεις για την Γ’ Εθνική

Η ΕΠΟ προγραμματίζει νέα τηλεδιάσκεψη στο τέλος του μήνα για να αποφασίσει για την ολοκλήρωση των διοργανώσεων που βρίσκονται υπό την σκέπη της.

Στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, περιμένουν να ολοκληρωθεί το νέο σκέλος αναστολής της δράσης, προκειμένου να μπορέσουν να πάρουν οριστικές αποφάσεις και για την Γ’ Εθνική αλλά και για το Κύπελλο Ελλάδας (το οποίο έχει αναβληθεί μέχρι νεωτέρας).

Θυμίζουμε πως η ημερομηνία που έχει οριστεί από την Κυβέρνηση για την αναστολή της δράσης αλλά και της χρήσης αθλητικών χώρων είναι η 27η Απριλίου.

Η ΕΠΟ θα περιμένει με την σειρά της, τις αποφάσεις που θα παρθούν και στην συνέχεια θα αποφασίσει και η ίδια για το τι θα συμβεί στις διοργανώσεις της.

Παρ’ όλα αυτά, πληροφορίες αναφέρουν τις τελευταίες ώρες πως πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι η ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων της Γ’ Εθνικής έστω και χωρίς PlayOffs, αφού εξετάζεται η αναδιάρθρωση για την Football League και την Superleague 2.

Όσον αφορά τα τοπικά πρωταθλήματα, υπάρχουν συζητήσεις για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων μονάχα των μεγάλων Κατηγοριών ανά Ένωση, ώστε να μπορέσει να συσταθεί η επόμενη Γ’ Εθνική.

Βέβαια όλα αυτά είναι συζητήσεις οι οποίες πάντοτε βασίζονται στο γεγονός ότι δεν θα υπάρξει έξαρση της πανδημίας στην χώρα μας.

πηγή: kokkinokavalas.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button