Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έτσι είδε την ήττα η ΠΑΕ Λεβαδειακός!

«Του στέρησε τη… νίκη. Λεβαδειακός – Λαμία 1-1». Αυτός ήταν ο τίτλος της ΠΑΕ Λεβαδειακός για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία.

Σε ένα παιχνίδι όπου η γηπεδούχος ομάδα προσπαθούσε να απειλήσει τον ΠΑΣ Λαμία με «γιόμες» η ΠΑΕ Λεβαδειακός συνόδεψε το match report της με τον τίτλο «Tου στέρησε τη νίκη…»

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Λαμία για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της “Super League Σουρωτή” 2018-2019.

Ο Λεβαδειακός στάθηκε άτυχος στο γκολ της ισοφάρισης λίγο πριν την εκπνοή ενώ δεν του δόθηκε καταφανέστατο πέναλτι από τον Ηπειρώτη διαιτητή Γιώργο Τάση στο 84* σε ανατροπή του Νανγκίς και του στέρησε το δικαίωμα να πάρει τη νίκη που δικαιούταν.

Στο παιχνίδι που έγινε στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς παρουσία λίγων θεατών και δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ο Λεβαδειακός προηγήθηκε στο 39’ με εκπληκτικό σουτ του Αντιλέχου από την περιοχή, με το αριστερό που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αφού πρώτα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια «έσκασε» εντός γραμμής τέρματος.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Πίτι με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπάγιτς. Η πορεία της μπάλας άλλαξε καθώς βρήκε στο τείχος και ξεγέλασε τον γκολκίπερ του Λεβαδειακού.

Πως ξεκίνησαν

Ο Νίκος Καραγεωργίου ξεκίνησε και πάλι τον Μπάιτς στο τέρμα και τους: Τσαμπούρης, Αντιλέχου, Ρεκχβασβίλι, Ντιόγκο – Ζησόπουλος – Μέλεγκ, Κονέ, Καραχάλιος, Νανγκίς – Μαρκόβσκι.

Στον πάγκο κράτησε τους: Μπαλαούρου – Ανγκουά, Παντελιάδης, Στανόεβιτς, Σαβαντογκό, Μητρόπουλος, Ιωαννίδης.

Για την ομάδα της Λαμίας ο Μάκης Χάβος παρέταξε τον  Σαράνοβ στο τέρμα και σε διάταξη τους: Σκόνδρας, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Βάντερσον – Πίτι, Μπεχαράνο, Μπλάζιτς, Μπερτόλιο – Μπαράλες, Καραμάνος.

Στον πάγκο κράτησε τους: Μελίσσας – Καρυπίδης, Τομάς, Επστάιν, Τσούκαλος, Μπουλούλης – Τσαπρούνης και Βασιλαντωνόπουλος.

«Απουσίες» υπάρχουν μόνο για τον Χάβο καθώς δεν έχει στην διάθεσή του τον Ασούμπε και τον Δημούτσο (τραυματίας και τιμωρημένος).

Τα γκολ

38’ Εκπληκτικό γκολ στην Λιβαδειά, 1-0! Εκτελέστηκε το φάουλ, οι αμυντικοί ολιγώρισαν, ο Αντιλέχου μόνος μέσα στην περιοχή με εκπληκτικό σουτ με το αριστερό πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ καθώς η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και έσκασε εντός της γραμμής της εστίας του Σαράνοβ, στην δεξιά γωνία.

43′  1-1! Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή του Μπάγιτς, στον άξονα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πίτι, η μπάλα βρήκε σε παίχτη του τείχους και άλλαξε πορεία πηγαίνοντας στο βάθος της εστίας του Μπάιτς, δεξιά, ενώ αυτός είχε κινηθεί αριστερά.

Διαιτητής ο Γιώργος Τάσης (Ηπείρου).
Βοηθοί διαιτητές ο Δημήτρης Σαμοϊλης (Αθήνα) και ο Μωυσιάδης Θεόφιλος (Ηπείρου).
Αναπληρωματικός διαιτητής ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου).
Παρατηρητής διαιτησίας ο Γιώργος Μπίκας (Χαλκιδικής).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button