Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Η αγκαλιά του Λέοναρντ στον Γιάννη (vid)

Ο άσος των Ράπτορς αποκάλυψε τι είπε στον Έλληνα φόργουορντ.

Δευτερόλεπτα μετά το φινάλε του έκτου τελικού της Ανατολής, το κλίμα, στο γήπεδο των Ράπτορς, ήταν πανηγυρικό, αφού η ομάδα του Τορόντο κατάφερε, για πρώτη φορά στην ιστορία της, να προκριθεί στους μεγάλους τελικούς του NBA.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σειράς, ο Καουάι Λέοναρντ, έσπευσε να αγκαλιάσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, και λίγο αργότερα αποκάλυψε τι είπε στον Έλληνα φόργουορντ.

Συγκεκριμένα, ο φόργουορντ των Ράπτορς δήλωσε: “Του είπα συγχαρητήρια για την φοβερή σειρά που έκανε.Τον προετρεψα να συνεχίζει να παίζει με αυτό τον τρόπο”.

Για τη τελευταία περίοδο και την ανατροπή που πέτυχαν οι Ράπτορς, ο Λέοναρντ τόνισε: “Οι συμπαίκτες μου έκαναν εξαιρετική δουλειά. Βγήκαν και αυτοί μπροστά και ήταν από τους λόγους που κερδίσαμε. Κάναμε την ανατροπή, γιατί γίναμε πιο επιθετικοί στην άμυνα μετά τα πρώτα δύο ματς”.

Όσο για τους τελικούς με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, οι Ράπτορς έχουν πλεονέκτημα έδρας, είπε πως “οι Γουόριορς είναι οι πρωταθλητές. Πρέπει να είμαστε πνευματικά συγκεντρωμένοι και να παλέψουμε”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button