FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι μεταγραφές της Λαμίας… μέσω του Football Manager!(pics)

Δείτε όλες τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΣ Λαμία, μέσω του προσομοιωτή προπονητικής Football Manager 2017… Για αρκετά καμμένους!

Εννέα μεταγραφές έχει κάνει μέχρι στιγμής η ομάδα της Λαμίας. Βέβαια εκτός από αυτούς που ήρθαν ως μεταγραφές-ελεύθεροι, υπήρχαν και οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που υπήρχαν στην ομάδα και στη Football League.

Εμείς όμως θα δούμε τα στατιστικά των μεταγραφικών αποκτημάτων των «κυανόλευκων» μέσω του Football Manager 2017, ενός «παιχνιδιού» προσομοιωτή προπονητικής με μια τεράστια βάση δεδομένων την οποία την χρησιμοποιούν και μεγάλες ομάδες τους εξωτερικού για σκάουτ σε παίκτες.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τον πρώτο που υπέγραψε τον Πατρίκ Βουό. 

Ο πρώτος σκόρερ του ΌΦΗ πέρισυ στη Football League, υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΣ και θα βρίσκεται στην ομάδα του Τεννέ για πρώτη φορά στη Super League. Όπως βλέπεται ξεχωρίζουν τα τελειώματά του, καθώς και η δύναμή του στον αέρα.

Δεύτερος είναι ο Ματέι Πόντλογκαρ.

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός είναι μια από τις καλύτερες μεταγραφές που έκανε μέχρι στιγμής η φθιωτική ΠΑΕ. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχει πολύ καλά στημένα, παίζει σε πολλές θέσεις, ενώ και τα φυσικά και σωματικά του προσόντα είναι αρκετά υψηλά.

Τρίτος είναι ο Ισπανός Νόε Ακόστα.

Ο 33χρονος Ισπανός είναι κλασσική αξία για τη Super League, ξέρει πολύ καλά την κατηγορία ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ευρώπη με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Είναι ένας τεχνίτης ποδοσφαιριστής, με πολύ καλές κάθετες πάσες, ενώ όπως φαίνεται θα είναι το μυαλό της ομάδας του Τεννέ.

Επόμενος είναι ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Αν και 24χρονών ακόμη δεν κατάφερε έχει καταφέρει να κάνει το βήμα παραπάνω ο Βασιλαντωνόπουλος, παρόλο αυτά είναι αξιόλογος ποδοσφαιριστής. Παίζει δεξί μπακ αλλά και χαφ με μεγάλη ευκολία, ενώ το δυνατό του στοιχείο είναι η ταχύτητά του.

Ένας ακόμη δανεικός από την ΑΕΚ είναι ο επόμενος και είναι ο Ηλίας Τσέλιος.

Είναι 18 χρονών, είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει η Ακαδημία της ΑΕΚ, ενώ έχει υπάρξει και αρχηγός της Κ20. Ο Τσέλιος παίζει και πίσω από τον επιθετικός αλλά η ταχύτητά του, του δίνει τη δυνατότητα να παίξει και στα άκρα. Το μεινόκτημά του είναι η σωματική διάπλαση, καθώς είναι μικρόσωμος.

Μια επιστροφή από τα παλιά είχαμε, με τον Μιχάλη Φράγκο να επιστρέφει στην ομάδα:

Ο 26χρονος εξτρέμ, γνωρίζει καλά την ομάδα από την προηγούμενη θητεία του στη Λαμία και για αυτόν θα είναι εύκολα να προσαρμοστεί. Είναι γρήγορος και δυνατός, έχει καλά τελειώματα και μπορεί να αγωνιστεί σχεδόν σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Ένας ακόμη Έλληνας είναι ο επόμενος της λίστας, με τον κεντρικό αμυντικό Χρήστο Κουκόλη.

Ο Κουκόλης είναι ένας σκληροτράχηλος κεντρικός αμυντικός, με πολύ δυνατές και σωστές τοποθετήσεις, ενώ είναι και πραγματικό «σκυλί» όσο αφορά την αντοχή του.

Επόμενος είναι ο δεξιός μπακ Δημήτρης Κουτρομάνος.

Ο επί χρόνια ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού υπέγραψε πρόσφατα στον ΠΑΣ Λαμία και αναμένεται με την εμπειρία του να βοηθήσει αρκετά στην άμυνα της ομάδας. Είναι καλός στα αμυντικά του καθήκοντα και όποτε χρειαστεί ανεβαίνει και βοηθά στην επίθεση της ομάδας.

Τελευταίος της λίστας είναι ο Θανάσης Παντελιάδης.

Ίσως η πιο καλή κίνηση, τουλάχιστον FMικά για την άμυνα της ομάδας. Ο Παντελιάδης γνωρίζει πολύ καλά την Super League, ενώ έχει και εμπειρίες από Ευρώπη. Όταν αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης ήταν μάλιστα και αρχηγός της ομάδας.

Έχει πολύ καλό αριστερό πόδι, ενώ οι αμυντικές του τοποθετήσεις είναι πολύ υψηλά. Τα σωματικά του προσόντα είναι και αυτά ανεβασμένα, με ταχύτητα και αντοχή να βαράνε κόκκινο…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button