ΓενικάΤοπικές Ειδήσεις

Φθιώτιδα: Η μάχη, οι… νίκες και η 2η Κυριακή… (αποτελέσματα)

Δείτε τα αποτελέσματα στους Δήμους της Φθιώτιδας… Που πάμε για επαναληπτικές; Ποιοι «τελείωσαν» από τον πρώτο γύρο;

Τα φαβορί στις περισσότερες περιπτώσεις επιβεβαίωσαν τον χαρακτηρισμό τους στους 4 από τους 7 Δήμους της Φθιώτιδας την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών. Σύμφωνα με τα ως τώρα αποτελέσματα (08.00 π.μ) στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας η Αθανασία Στιβακτή “καθαρίζει” από τον πρώτο γύρο τους συνηποψήφιους της.

Betατζής

Στην Μακρακώμη το ρεύμα είναι με τον… Γιώργο Χαντζή ο οποίος φαίνεται πως εκθρονίζει από τον δημαρχιακό θώκο τον Θύμιο Παπαευθυμίου. Εύκολη επικράτηση για τον Γιάννη Συκιώτη στον Δήμο Καμένων Βούρλων από την πρώτη Κυριακή.  Τέλος στον Δήμο Λαμιέων ο Θύμιος Καραϊσκος ξεπέρασε το 50% την πρώτη Κυριακή και αναλαμβάνει τα ηνία του Δήμου από το Νίκο Σταυρογιάννη.

Μάχη… μέχρι τα ξημερώματα στον Δομοκό 

Την ίδια ώρα μεγάλη μάχη δόθηκε στον Δήμο Δομοκό όπου ο Δημήτρης Τζιαχρήστας αν και αρχικά είχε σημαντικό προβάδισμα απέναντι στον Χαράλαμπο Λιόλιο οδηγούνται στον δεύτερο γύρο μιας και το μεγαλύτερο θρίλερ του Νομού την πρώτη Κυριακή θα έχει και συνέχεια.

___________

Στον Β’ γύρο οδηγούνται Δήμος Λοκρών και Δήμος Στυλίδας. Στην πρώτη περίπτωση Θανάσης Ζεκεντές και Νίκος Λιόλιος θα διεκδικήσουν την επόμενη Κυριακή την δημαρχία. Δυνατή μάχη και στην Στυλίδα με την Βιργινία Στεργίου να έχει μεν το προβάδισμα αλλά μην καταφέρνει την αυτοδυναμία και να περνά στον δεύτερο γύρο με αντίπαλο τον Γιάννη Αποστόλου.

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα

Ετικέτες
autovision

prwto

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close