FeaturedΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Τάσος Καραμάνος… γνωρίζει καλά τον Μιγκέλ Καρντόσο!

Και από την καλή… και από την ανάποδη γνωρίζει ο σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία, Τάσος Καραμάνος, το νέο προπονητή της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο.

Η «συγκατοίκηση» του Μιγκέλ Καρντόσο με τον Καραμάνο στη Ρίο Άβε.

Αν υπάρχει ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής που γνωρίζεται πολύ καλά με τον Μιγκέλ Καρντόσο, αυτός δεν είναι άλλος από τον Τάσο Καραμάνο.

Βλέπετε, ο νυν επιθετικός της Λαμίας είχε συνυπάρξει με τον Πορτογάλο κόουτς για ένα εξάμηνο στη Ρίο Άβε την σεζόν 2017-18.

Εκείνη την περίοδο ο 28χρονος επιθετικός είχε φτιάξει καλό όνομα στην Πορτογαλία με την Φεϊρένσε (36 συμμετοχές – 7 γκολ) απ΄όπου θα πήγαινε στην Φούλαμ με το deal να χαλάει την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

Εν τέλει, ο Ολυμπιακός στον οποίο ανήκαν τα δικαιώματά του τον παραχώρησε δανεικό στη Ρίο Άβε του Μιγκέλ Καρντόσο. Τα πράγματα ωστόσο δεν εξελίχτηκαν στην πορεία όπως θα περίμενε.

Ο μικρός χρόνος και η παρεξήγηση

Ο Πορτογάλος κόουτς δεν του έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη και στην πορεία έπαψε να τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του. Κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό και την μετέπειτα επιστροφή του παίκτη στη Φεϊρένσε.

Παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει εκείνη την περίοδο, οι Μιγκέλ Καρντόσο και Καραμάνος δεν διατηρούσαν και τις καλύτερες σχέσεις.

Μάλιστα μια σοβαρή παρεξήγηση που έπαιξε μεταξύ τους ήταν επί της ουσίας αυτή που έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Έλληνα στράικερ.

πηγή: marca-sl

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button