FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Φρανζίσκο Πίτι: «Αστέρας» ήρθε… «θρύλος» έφυγε!(pics+vids)

Τι να πει κανείς, για τον Φρανζίσκο Μεδίνα Πίτι; Ένας «αστέρας» του ισπανικού ποδοσφαίρου, φόρεσε, τίμησε και αγάπησε τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία. Σε ευχαριστούμε για όλα Ισπανέ!

Κατάφερε μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια που βρέθηκε στην Ελλάδα, να αγαπηθεί, να τιμηθεί και να κερδίσει τον σεβασμό όλων των φιλάθλων και των ομάδων.

Ο λόγος για τον Φρανζίσκο Μεδίνα Λούνα ή αλλιώς Πίτι. Ο Ισπανός βετεράνος ποδοσφαιριστής, εδώ και λίγα λεπτά δεν ανήκει στο δυναμικό του ΠΑΣ Λαμία, μιας και ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στον ινδικό σύλλογο, Jamshedpur FC.

Είναι, δεν είναι αυτό το οριστικό «αντίο» του Πίτι στην ομάδα της Λαμίας, εμείς σαν LamiaSports αποχαιρετούμε τον μεγαλύτερο, σίγουρα, ξένο ποδοσφαιριστή που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ και σίγουρα έναν από τους σπουδαιότερους που παίξανε ποτέ ποδόσφαιρο σε αυτή την πόλη!

Adios amigo!

Το καλοκαίρι του 2017 γίνεται το μεγάλο μπαμ στη Λαμία. Ένας ποδοσφαιριστής με πάνω από 200 συμμετοχές σε La Liga και Liga Adelante έρχεται στην πόλη μας για να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ.

Το όνομά του; Πίτι!

Τεχνίτης μπάλας από τους λίγους, πάσα και σουτ που δύσκολα βλέπουμε στη χώρα μας και πάθος για το ποδόσφαιρο που λίγοι έχουν ακόμη. Αυτά έφερε μαζί του ο Φρανζίσκο Πίτι και αμέσως κατάφερε να κερδίσει το κοινό της Λαμίας.

Ο Ισπανός 39χρονος πλέον ποδοσφαιριστής, έπαιξε σε 49 παιχνίδια με τον ΠΑΣ Λαμία, πέτυχε 9 γκολ στο σύνολο και μοίρασε άλλα 3.

Κατάφερε να βραβρευτεί δύο φορές ως MVP αγώνα, ενώ στην πρώτη χρονιά του ΠΑΣ στη SuperLeague ο Πίτι, πέτυχε τα περισσότερα γκολ της ομάδας, πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν.

Αρκετά από τα τέρματά του θα παραμείνουν στο πάνθεον της ιστορίας της Λαμίας, ενώ θα μνημονεύονται ως μερικά από τα καλύτερα που έχουν επιτευχθεί στην κατηγορία.

Έφυγε από την ομάδα της Φθιώτιδας, πέρυσι το καλοκαίρι, στεναχωρήθηκε, όμως επέστρεψε, αποθεώθηκε και κατάφερε μαζί με την υπόλοιπη παρέα να κρατήσουν τον σύλλογο στη SuperLeague.

Πλέον, είναι και επίσημα «Ινδός» και μπορεί να κάνει το γνωστό του παθιασμένο παιχνίδι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Λαμία, όμως ένα είναι το σίγουρο, ο Πίτι θα είναι γίνει ο «θρύλος» της νεότερης ιστορίας του ΠΑΣ!

Ένας Θρύλος… από την Καταλονία!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button