FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πίτι: «Πάντα ήθελα να αγωνιστώ στην Ινδία»

Ο πρώην (πλέον) αστέρας του ΠΑΣ Λαμία, Φρανζίσκο Πίτι, μίλησε για τη νέα εμπειρία που ανοίγεται μπροστά του, καθώς θα αγωνίζεται στην Ινδία από σήμερα.

Όπως διαβάσατε πριν από λίγο στο LamiaSports, ο Φρανζίσκο Μεδίνα Λούνα Πίτι, είπε το οριστικό «αντίο» στον ΠΑΣ Λαμία και πλέον θα φορά τη φανέλα της Jamshedpur FC, ομάδας της SuperLeague Ινδίας.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, υπέγραψε το συμβόλαιό του εντελώς αθόρυβα, ενώ είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα επέστρεφε στη Λαμία και στον ΠΑΣ…

Παρόλο αυτά, κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έκανε την επιθυμία του πραγματικότητα, καθώς όπως θα διαβάσετε και στις δηλώσεις του πιο κάτω, η μετακίνησή του στην Ινδία ήταν κάτι που επιθυμούσε.

Εμείς, σαν LamiaSports του ευχόμαστε τα καλύτερα, τον ευχαριστούμε πολύ που τίμησε με την παρουσία του τον σύλλογο του ΠΑΣ Λαμία και τον περιμένουμε πλέον… ως προπονητή!

Διαβάστε τις δηλώσεις του Πίτι:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπογράφω για την Jamshedpur FC Από τότε που σχηματίστηκε ο ήρωας ISL, πάντα ήθελα να έρθω στην Ινδία και να παίξω ποδόσφαιρο και είμαι ευγνώμων στην Jamshedpur FC για την παροχή αυτής της ευκαιρίας και την εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου. να βοηθήσω τον σύλλογο να μεγαλώσει και να συνεργαστεί με τους Ινδούς παίκτες και να μοιραστεί μαζί μου την εμπειρία μου. Ανυπομονώ να επισκεφτώ την πόλη καθώς έχω ακούσει πολλά καλά πράγματα για τις εγκαταστάσεις και τους οπαδούς. Jam Jam Khelo Jamshedpur», δήλωσε ο Piti στην επίσημη ιστοσελίδα της Jamshedpur μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button