FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παπαργυρίου: «Χωρίς τον Παπαϊωάννου δεν θα γινόταν όλο αυτό»

Μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, στο Νίκο Μώκο και το «LamiaraGate3» έδωσε ο αριστερός μπακ του ΠΑΣ Λαμία, Ιορδάνης Παπαργυρίου, ο οποίος εκτός ότι σχολίασε τη φετινή χρονιά της «κυανόλευκης» ομάδας, μίλησε για τον Μπάμπη Τεννέ, τους προσωπικούς του στόχους αλλά έκανε και ειδική αναφορά στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Ο Παπαργυρίου, αυτό που τόνισε εκτός των άλλων ήταν πως αν δεν υπήρχε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, δεν θα γινόταν όλο αυτό. Και η περσινή άνοδος, αλλά και η φετινή παραμονή.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Έλληνα αριστερού οπισθοφύλακα:

Η Λαμία και του χρόνου στην Super League. Στόχος επετεύχθη; 

«Φυσικά επετεύχθη ο στόχος και πολύ γρήγορα μάλιστα.Είναι πολύ χαρούμενο το γεγονός ότι δεν μπήκαμε σε διαδικασία να σκεφτόμαστε την δυάδα του υποβιβασμού ποτέ σε όλη τη χρονιά. Πιστεύω ότι δουλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις και καταφέραμε το στόχο μας πιο γρήγορα από ότι το περιμέναμε. Ήμασταν πολύ θετικοί από το 2ο γύρο και μετά για την κατάληξη.»

Για τον πολύ καλό 1ο γύρο:

«Πιστεύω πήραμε αποτελέσματα σε ομάδες που δεν το περιμέναμε. Υπήρχαν κάποια παιχνίδια όπως με τον Αστέρα που πανηγυρίσαμε μια μεγάλη νίκη αλλά και με τον Παναιτωλικό που πήραμε τον βαθμό στο 95′. Ήταν πάρα πολύ σημαντικά αποτελέσματα αυτά κυρίως για την μετέπειτα πορεία μας.»

Ήταν δύσκολα τα πρώτα παιχνίδια στο Περιστέρι;

«Ήταν δύσκολα και ήταν πολύ σημαντικά παιχνίδια για την πόλη.Δηλαδή παίξαμε με τον Ολυμπιακό μέσα στο Περιστέρι ενώ θα μπορούσαμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό εδώ στο ΔΑΚ και να ήταν γεμάτο και να πάρουμε γιατί όχι και κάτι καλύτερο.Ήταν κάτι δύσκολο για εμάς σίγουρα, γιατί είναι και θέμα ταλαιπωρίας η έδρα μας να είναι στην Αθήνα και να κάνουμε συνεχόμενα ταξίδια, αλλά πιστεύω ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί και σε αυτό. Δηλαδή, ήμασταν σοβαρά πειθαρχημένοι, δεν μας επηρέασε καθόλου αυτή η αλλαγή έδρας, κι ο κόσμος πιστεύω μας στήριξε κι εκεί. Και στο Περιστέρι ερχόταν ο κόσμος κι αυτό μας βοήθησε.»

Μαζί με την ομάδα που αγωνίστηκε φέτος για πρώτη φορά στην Superleague, είχες την δυνατότητα να εξελιχθείς κι εσύ μαζί της και να κάνεις το ντεμπούτο σου στην μεγάλη κατηγορία. Αισθάνεσαι ότι έχεις ταυτιστεί με την ομάδα μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας σου;

«Σίγουρα. Είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να βρίσκεται συνεχόμενες σεζόν στην ίδια ομάδα. Υπάρχει μια σταθερότητα. Για μένα ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία η άνοδος στην Superleague, ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα, που το βίωσα για πρώτη φορά. Την περσινή χρονιά ένιωθα σημαντικός στην ομάδα, γιατί πήρα πολύ χρόνο συμμετοχής, κάναμε πολύ καλά παιχνίδια κι ήμασταν οικογένεια. Αυτό μου έχει μείνει από την περσινή χρονιά. Ήμασταν αγαπημένοι κι αφοσιωμένοι στον στόχο μας, κυνηγώντας σε κάθε αγωνιστική τη νίκη. Αυτό τρέφει έναν αθλητή κι ήταν πολύ σημαντικό για μένα.»

Οι πολύ σημαντικές νίκες απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους την περσινή σεζόν:

«Για να καθιερωθεί η ομάδα της Λαμίας στον ποδοσφαιρικό κόσμο, δεν εξαρτάται μόνο από τους ποδοσφαιριστές. Έχει να κάνει και με την διοίκηση(ο άνθρωπος που έχει αναλάβει την ομάδα την έχει βοηθήσει πάρα πολύ),  με το προπονητικό επιτελείο και γενικά με όλο το team της ομάδας. Τα αποτελέσματα αυτά με τις μεγάλες ομάδες, τα λεγόμενα ντέρμπι, κέρδισαν τον κόσμο, γιατί αυτό που περίμενε να δει. Αυτά τα ντέρμπι να τα νικάς κι εμείς τους δώσαμε αυτή την χαρά. Νικήσαμε και μέσα στην έδρα μας τον Άρη, που ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς και τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, που ήταν εξίσου σημαντική νίκη. Ωστόσο, το κλειδί για να πάρεις την άνοδο δεν είναι αυτά τα παιχνίδια, είναι όλα τα υπόλοιπα και, κυρίως, οι δύσκολες έδρες στα εκτός. Πήγαμε σε έδρες που ήταν πραγματικά δύσκολο να πάρεις νίκη. Αυτά τα παιχνίδια πιστεύω έχουν περισσότερο σημασία για εμάς, όμως, τα ντέρμπι είναι αυτά που εξιτάρουν τον κόσμο.»

Έξι συμμετοχές φέτος. Υπήρχε υγιής ανταγωνισμός με τον Σάκη Παντελιάδη για μια θέση στην αρχική 11άδα;

«Υγιής ανταγωνισμός και να μην υπάρχει, πάντα ένας ποδοσφαιριστής προσπαθεί να τον δημιουργήσει, ώστε να υπάρξει βελτίωση. Εγώ έτσι ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο. Δεν έχει να κάνει με τους γύρω σου, αλλά καθαρά με τον εαυτό σου και πώς το βλέπεις εσύ. Αδικία στο ποδόσφαιρο πάντα θα υπάρχει, κι είναι εύκολο να λες ότι αδικούμαι. Το θέμα είναι τι κάνεις στην πράξη. Είναι μια τεράστια κουβέντα αυτή, γενικά για το ποδόσφαιρο, γιατί ακούγονται πολλά, αλλά για μένα δεν υπάρχει αδικία καθ’ αυτού. Υπάρχεις εσύ. Εσύ το διαχειρίζεσαι στο μυαλό σου. Είσαι ότι σκέφτεσαι. Εγώ έτσι ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο κι έτσι θέλω να καταλήξω.»

Ο Π.Παπαϊωάννου έχει συνδέσει το όνομά του, με την ομάδα, με όσα έχει κάνει τα τελευταία χρόνια. Ποια είναι η γνώμη σου για τον ίδιο;

«Επειδή βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα 2,5 χρόνια, έχω καταλάβει πόσο δύσκολο είναι να είσαι σε αυτή την θέση. Ξοδεύεις πολλά χρήματα και κυριότερα πολύ χρόνο, γιατί όλη την μέρα σου ασχολείσαι με αυτό. Είναι όντως ο άνθρωπος, που βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα. Είναι σημαντικό και για εμάς τους ποδοσφαιριστές να αγωνιζόμαστε σε μια ομάδα όπως η Λαμία, γιατί ξέρεις ότι υπάρχει συνέπεια. Εκπέμπει υγεία αυτή η ομάδα κι αυτό βγαίνει και προς τα έξω. Γνωρίζει ο κόσμος ότι η Λαμία είναι ένα υγιές σωματείο. Χωρίς τον ίδιο δεν θα γινόταν όλο αυτό πιστεύω.»

Για την στήριξή του στους ποδοσφαιριστές:

«Ο άνθρωπος αυτός έμεινε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κάποια χρόνια, γεγονός που τον βοήθησε να αποκτήσει και αυτός την εμπειρία και να διαχειρίζεται σωστά κάποιες καταστάσεις.  Το να έχεις την εμπιστοσύνη της διοίκησης είναι πολύ σημαντικό, καθώς σε βοηθά να παίζεις πιο ελεύθερα.»

Ο κος Παπαϊωάννου, σε πρόσφατη δήλωσή του, γνωστοποίησε ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Σας έχει επηρεάσει το γεγονός αυτό;

«Δεν έχουμε προλάβει ακόμη να σκεφτούμε τα διοικητικά, γιατί ακόμη χαιρόμαστε την παραμονή μας. Όσον αφορά στα διοικητικά, δεν έχουμε θέση εμείς σας ποδοσφαιριστές και δεν γνωρίζουμε πράγματα, γιατί είναι ακόμα πολύ νωρίς. Πιστεύω νέα θα μάθουμε σε λίγο καιρό. Τώρα αν αποχωρήσει ή αν θέλει να είναι μαζί με κάποιον άλλον, όπως διάβασα κι εγώ στη συνέντευξή του, δεν το γνωρίζω. Αυτό που πιστεύω είναι ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, γιατί αγαπά την ομάδα. Είμαι αισιόδοξος.»

Ποια η συνταγή της επιτυχίας τα τελευταία δυο χρόνια στην ομάδα; Είναι το οικογενειακό κλίμα, τα δεμένα αποδυτήρια, το ότι μοιάζαται όλοι σαν μια οικογένεια;

«Έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Είναι σημαντικό να είσαι οικογένεια και αγαπημένος για να πετύχεις ένα στόχο. Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση και στον προπονητή της ομάδας ήταν η πειθαρχία της ομάδας.Η σοβαρότητα που υπάρχει.Όταν ζητάμε ένα πράγμα αυτό πρέπει να γίνεται. Είναι σημαντικό αυτό για μια ομάδα που πάει να πετύχει κάτι. Ακόμη και την παραμονή την φετινή αλλά και την άνοδο την περσινή. Όπως είδες και εσύ φέτος πήγαμε και στο Κύπελλο πολύ καλά και πιστεύω πως η πειθαρχία είναι πολύ σημαντικός παράγοντας.»

Για την φετινή πολύ καλή πορεία στο Κύπελλο και το ότι η Λαμία έφτασε κοντά στα ημιτελικά αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό:

«Δεν θα σου κρύψω ότι κυνηγούσαμε το Κύπελλο.Ήρθαν έτσι τα αποτελέσματα που μας έκαναν να το πιστεύουμε. Είναι απίθανο για τον κόσμο η Λαμία να κατακτήσει το Κύπελλο αλλά για εμάς δεν σου κρύβω ότι υπήρχε ελπίδα. Με το πρώτο αποτέλεσμα απέναντι στον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο με τα χιόνια στο γήπεδο αρχίσαμε να το πιστεύουμε. Αυτό μας έδινε περισσότερο κουράγιο. Ναι μεν υπήρχε περισσότερη κούραση, γιατί ήταν περισσότερα παιχνίδια αλλά έβλεπα και εγώ μέσα στην ομάδα ότι υπάρχει μια σπίθα. Αυτό μας έκανε πιο δυνατούς γιατί λέγαμε ότι κάτι πάμε να κάνουμε…»

Ήταν μαγική εικόνα αυτό το 4-1; Πιστεύατε πριν τη σέντρα ότι μπορείτε να προκριθείτε;

«Όταν παίζεις με μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό πιστεύω δεν φαντάζεσαι τέτοιο σκορ.Ακόμη και εμείς όταν συνέβαινε δεν το πιστεύαμε και λέγαμε μπράβο μας. Ήταν πολύ ιδιαίτερος ο αγωνιστικός χώρος εκείνη την ημέρα, εμείς δείξαμε ότι το θέλαμε πραγματικά γιατί σε ένα τέτοιο αγωνιστικό χώρο πρέπει να παλέψεις για να πάρεις αποτέλεσμα και πιστεύω πήραμε αυτό που αξίζαμε.»

Σας αφήνει πίκρα ο αποκλεισμός από τον Πανιώνιο, μέσα στο ΔΑΚ; Σας επηρέασε η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια;

«Είναι τέτοιος ο θεσμός του Κυπέλλου που σου αφήνει μια στιγμιαία απογοήτευση την ώρα που βιώνεις τον αποκλεισμό. Αυτό διαρκεί λίγο.Σε μια γενικότερη εικόνα από τον θεσμό αισθανόμασταν ευχαριστημένοι και μας έβγαλε πιο δυνατούς όλο αυτό. Κούραση σίγουρα υπάρχει αλλά αυτό που έμεινε στο τέλος ήταν η δύναμη να κατακτήσουμε το στόχο της παραμονής.»

2η χρονιά συνεργασίας με τον Μπάμπη Τεννέ:

«Εγώ το κόουτς δεν τον ήξερα πριν έρθω εδώ,δεν είχαμε ξανασυνεργαστεί δηλαδή. Αυτό που έχει μείνει όπως σου είπα και πριν είναι η πειθαρχία μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μας έχει δείξει από πέρυσι πως δεν φοβάται να κάνει κάποιες επιλογές. Με είδε , με εμπιστεύτηκε, με έβαλε να παίξω και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμένα.Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι ο προπονητής σου, σου δείχνει εμπιστοσύνη. Είναι και αυτός φυσικά ένας σημαντικός παράγοντας να επιτευχθεί και η παραμονή, αλλά και η περσινή άνοδος.»

Υπήρξε σημείο στη διάρκεια του πρωταθλήματος που να αγχωθήκατε;

«Δεν θα είχαμε τέτοιο άγχος αν βρισκόμασταν στις θέσεις που βρίσκονται οι ομάδες πιο πάνω από εμάς. Που δεν κυνηγάμε στην ουσία κάτι. Εμείς όπως και να το κάνουμε ναι μεν δεν ήμασταν στη ζώνη του υποβιβασμού,αλλά κυνηγούσαμε την παραμονή. Δεν ήταν μακρινές οι αποστάσεις. Άγχος σε κάποια ματς είχαμε και φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Δεν γίνεται να μην έχεις άγχος ειδικά όταν κυνηγάς την παραμονή. Είναι μεγάλο πράγμα η παραμονή φέτος στην Λαμία. Άγχος είναι αυτονόητο ότι θα υπάρχει.»

Που κρίθηκε η παραμονή;

«Κοίτα στο εκτός έδρας ματς με την Κέρκυρα πιστεύω πως ήταν ένα μεγάλο βήμα προς την παραμονή διότι είχαμε τον ίδιο στόχο με αυτή την ομάδα.Πιστεύω ότι στη Κέρκυρα η ισοπαλία δεν μας σιγούρεψε την παραμονή αλλά μας έδωσε ένα προβάδισμα. Και σίγουρα το ματς με τα Γιάννενα που μας έδωσε πολύ μεγάλη χαρά αφού εξασφαλίσαμε την κατηγορία και μαθηματικά πλέον.»

Για το παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης και τις αντιδράσεις του κόσμου:

«Δεν έχει υπογράψει κανείς συμβόλαιο με τη νίκη. Δεν περιμένουμε κάθε Κυριακή σε κάθε αγωνιστική η ομάδα να νικάει. Από που και ως που; Πρέπει να στηρίζουμε την ομάδα στα πάντα.Υπήρχε μια γκρίνια από ένα μικρό μέρος της κερκίδας η οποία είναι σεβαστή. Και αυτό διότι οι άνθρωποι αυτοί πληρώνουν από το υστέρημά τους για να έρθουν να δουν την ομάδα που αγαπάνε. Είναι λογικό να θέλουν να νικήσει η ομάδα τους αλλά πρέπει να στηρίζουμε την ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα. Και αυτό ο κόσμος της Λαμίας το έκανε. »

Δικαιολογείς ως ένα βαθμό την δυσαρέσκεια του κόσμου με βάση τα όσα ακουγόντουσαν πριν από το συγκεκριμένο παιχνίδι;

«Δεν είμαι του σκεπτικού ότι η ισοπαλία βοηθούσε και τις δύο ομάδες.Αυτά τα βλέπουν όποιοι θέλουν και όποιοι έχουν ανάγκη να τα βλέπουν. Η δουλειά μας είναι να μπούμε σε κάθε αγώνα και να πάρουμε ότι μπορούμε. Εγώ δεν έχω τέτοιο σκεπτικό. Πιστεύω ότι όλοι έχουμε δίκιο. Και ο κόσμος και οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές και ο πρόεδρος. Όλοι. Γιατί όλοι θέλουμε το καλό της ομάδας.»

Είστε ικανοποιημένοι από την βοήθεια του κόσμου;

«Εγώ πιστεύω πως φέτος μερικά αποτελέσματα τα πήρε ο κόσμος.Όπως η ισοπαλία με τον Παναιτωλικό.Για μένα ήταν κάτι πρωτόγνωρο αυτό. Η κερκίδα να ξεσηκώνεται τόσο πολύ που να επηρεάζει τόσο τους παίκτες και να ανεβάζουν την απόδοσή τους κατακόρυφα. Αυτό μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση.»

«Aυτό που βλέπω εδώ και μερικά χρόνια στην Super League είναι ότι υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν τη δυναμική της ομάδας μας.Με λιγότερο κόσμο. Ο κόσμος μας είναι φίλαθλος κόσμος και υποστηρίζει την ομάδα πολύ όμορφα. Πιστεύω ότι είμαστε από τις ομάδες που έχουμε κόσμο, θα μπορούσαμε να έχουμε και περισσότερο σε κάποια ματς. Γιατί όταν κάνεις μεγάλα ματς, όπως είπαμε πριν για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι, αν είχε γίνει εδώ θα είχαμε πολύ περισσότερο κόσμο. Τέτοια ματς περιμένει ο κόσμος. Αλλά στα μικρά ματς που κρίνουν τα πάντα θα έπρεπε ίσως να έχουμε μεγαλύτερη στήριξη. Όχι ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι,αλλά αν είχαμε και κάτι παραπάνω δεν θα λέγαμε όχι. Να ξέρει ο κόσμος πως όσο περισσότεροι βρίσκονται στο πλευρό μας, τόσο καλύτερο και για εμάς. Όπως και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό όπως είπαμε και πριν. Και στο παιχνίδι με τα Γιάννενα, είχαμε τη στήριξη του κόσμου, που ήταν ένα μακρινό ταξίδι. Και μπράβο τους και ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήρθαν. Είναι σημαντικό να παίζεις και να βλέπεις δέκα ανθρώπους στην εξέδρα να φωνάζουν Λαμία. Να ξέρεις ότι έχεις κάποιον που σε στηρίζει.»

Πέρυσι με την εξασφάλιση της παραμονής ο κόσμος σας σταματούσε στο δρόμο να σας ευχαριστήσει. Φέτος με την παραμονή βιώνετε κάτι αντίστοιχο;

«Ναι. Όπως είπες αυτό άρχισε από πέρυσι που κατάλαβε ο κόσμος ότι η ομάδα πάει για την άνοδο. Η αγάπη του κόσμου είναι τεράστια. Είναι κάτι που δεν έχουμε ξανασυναντήσει. Εγώ τουλάχιστον. Για μένα είναι πρωτόγνωρο όλο αυτό. Να σε σταματάει ο κόσμος έξω και να σε γνωρίζει πρώτα από όλα. Νιώθεις διαφορετικά.Υπάρχει στήριξη από όλο το κόσμο και τον ευχαριστούμε για αυτό.»

Για το φετινό πρωτάθλημα και την κόντρα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και το ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός περιορίστηκαν ως ένα βαθμό σε δεύτερο ρόλο:

«Θα ξεκινήσω από το τέλος. Πιστεύω ότι ο κόσμος αυτό ζητά τόσα χρόνια.Γιατί το να παίρνει ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο το πρωτάθλημα κάποια στιγμή κουράζει.Να παίρνει μια ομάδα για πολλά χρόνια το πρωτάθλημα. Δεν λέω φυσικά ότι δεν το άξιζε.Είναι μεγάλη χαρά να βλέπεις την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ακόμη και τον Ατρόμητο να ανταγωνίζονται για το πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό για το ελληνικό πρωτάθλημα.Όσον αφορά στο ποιος άξιζε να πάρει το πρωτάθλημα, είναι αυτό που συζητάει όλος ο κόσμος γιατί υπάρχει μεγάλη κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων. Δεν στέκομαι σε αυτό. Το σημαντικό για έμενα ήταν ότι υπήρχε υψηλός ανταγωνισμός για το τίτλο και έτσι πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.»

Φέτος ο Ατρόμτηος έκανε την έκπληξη. Πιστεύεις ότι η Λαμία υπό τις κατάλληλες συνθήκες πως θα μπορούσε να κάνει και αυτή ένα ποδοσφαιρικό θαύμα;

«Είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύω στα θαύματα. Εννοώ πως δεν θα ήταν θαύμα για μένα αν το έκανε αυτό η Λαμία. Έχει όλα τα φόντα πλέον αυτή η ομάδα να  γίνει μια πολύ καλή ομάδα με σταθερή πορεία. Έχει και την διοίκηση, το κόσμο της, το γήπεδο της που είναι πολύ όμορφο και με το κόσμο και τον παλμό ομορφαίνει ακόμα περισσότερο. Ναι έχει όλα τα φόντα να το πετύχει.»

Το πρωτάθλημα της νέας σεζόν θα είναι πιο απαιτητικό και δύσκολο. Πιστεύεις ότι η Λαμία μπορεί να επαναλάβει μια καλή πορεία και να καταφέρει να καθιερωθεί για χρόνια στην Super League;

«Πιστεύω ότι φέτος σαν ομάδα πήραμε την εμπειρία της Super League. Το πως δουλεύει, το ποδόσφαιρο της. Μας βοήθησε και το γεγονός ότι είχαμε παιδιά που γνώριζαν το πρωτάθλημα. Το έργο της παραμονής την επόμενη σεζόν θα είναι σίγουρα δύσκολο. Για όλες τις ομάδες και όχι μόνο για την Λαμία. Είμαστε θετικοί και έχουμε την ελπίδα μέσα μας πως θα τα καταφέρουμε. Όπως το καταφέραμε και φέτος με σωστή οργάνωση και την εμπιστοσύνη της διοίκησης πιστεύω θα το καταφέρουμε και του χρόνου.»

Οι προσωπικοί στόχοι και οι φιλοδοξίες για τη νέα χρονιά;

«Είμαι στην ομάδα 2,5 χρόνια και σσίγουρα για εμένα προέχει η Λαμία πριν από κάθε άλλη ομάδα.Οι άνθρωποι της Λαμίας μας φέρονται όπως πρέπει, τους έχουμε και μας έχουν εμπιστοσύνη. Στόχοι είναι αυτοί. Όσο γίνεται να υπάρχει βελτίωση και από εκεί και έπειτα όλα έρχονται με την σειρά τους. Για την νέα σεζόν δεν υπάρχει κάτι σίγουρο. Όλα είναι σε συζητήσεις και αναμένουμε τις εξελίξεις.»

Αν σου έλεγα να ψηφίσεις τον ΜVP της φετινής ομάδας ποιον θα ψήφιζες; Mπλάζιτς ή Πίτι;

«Δεν μου αρέσει να μιλάω ποτέ ξεχωριστά για έναν ποδοσφαιριστή γιατί υπάρχουν άλλοι 25 από πίσω οι οποίοι δουλεύουν.Για μια ομάδα είναι όλοι σημαντικοί. Και αυτοί που παίζουν και αυτοί που είναι στον πάγκο και οι εκτός αποστολής.Είναι όμως σημαντικό να αναγνωρίζεις την αξία κάποιου ποδοσφαιριστή. Όπως είπες και ο Πίτι και ο Μπλάζιτς, αλλά και ο Παπαδόπουλος, ο Πίτκας,ο Αναστασιάδης, ο Όμο είναι έμπειροι ποδοσφαιριστές και είναι χαρά για εμάς τους πιο μικρούς να τους έχουμε δίπλα μας και να αναγνωρίζουμε την αξία τους. Δεν είναι ντροπή να το λες.»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button