Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Έρχονται εκκαθαρίσεις στη Νάπολι!

Εκκαθαρίσεις στη Νάπολι από τον Κάρλο Αντσελότι…

Μπαράζ αποχωρήσεων αναμένεται να υπάρξει το καλοκαίρι στην Νάπολι, με τον χορό των να ξεκινούν οι Χισάι και Ρουί σύμφωνα με τον μάνατζερ τους, Μάριο Γιουιφρέντι.

Ο μάνατζερ των δυο ποδοσφαιριστών σε δηλώσεις τους ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν πολλές προτάσεις για τους παίκτες τους και τόνισε ότι αυτήν την στιγμή η πρόθεση τους είναι να αποχωρήσουν. Αναλυτικά τα όσα είπε:  «Για τρία χρόνια ο Ελσέιντ ήταν το καλύτερο μπάκ της ομάδας, αναρωτιέμαι για ποιόν λόγο δέχονται τόσο μεγάλη κριτική αυτοί οι δύο παίκτες, θεωρώ λάθος να τα «ακούνε» μόνο αυτοί οι δύο».

«Έχουμε πολλές προτάσεις από ομάδες, αυτήν την στιγμή η πρόθεση των δύο παικτών είναι να αποχωρήσουν. Το συμβόλαιο του Χυσάι λήγει σε έναν χρόνο και θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσει .

Η Ατλέτικο Μαδρίτης με έχει ρωτήσει αν είναι διαθέσιμος και δεν είναι η μόνη ομάδα.  Ο Μάριο Ρουί από την άλλη είχε μια εξαιρετική χρονιά και θα ήθελα να μείνει ακόμη μια χρονιά στην Νάπολι. Ωστόσο υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες όπως από την Τορίνο, την Μπενφίκα και την Μίλαν. Θα ήταν ονειρικό να πάει στην Μπενφίκα»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button