Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Λέει το «ναι» ο Βέλιτς για Επισκοπή!

Πολύ κοντά στο να επιστρέψει στο Ρέθυμνο και την Επισκοπή βρίσκεται ο Βόσνιος προπονητής.

Πολύ κοντά στο να επιστρέψει στο Ρέθυμνο και την Επισκοπή βρίσκεται ο Βόσνιος προπονητής.
Ο Γιάσμινκο Βέλιτς έχει έρθει σε επαφή με τον ΑΟ Επισκοπής και φαίνεται πως έχει πει ένα προκαταβολικό «οκ» στη διοίκηση. Ο ίδιος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα και περιμένει το πράσινο φως για να έρθει στην Επισκοπή και να κουβεντιάσει με τον πρόεδρο του ρεθεμνιώτικου συλλόγου, Μιχάλη Νικολιδάκη.
Ο Βέλιτς ως γνωστό διατηρεί εξαιρετικές επαφές τόσο με τον ισχυρό άνδρα των κυανόλευκων όσο φυσικά και με την οικογένεια Βαρδινογιάννη που όλα αυτά τα χρόνια συνδράμει στην ομάδα του χωριού της.
Η Επισκοπή του έχει δώσει έναν εύλογο χρονικό ορίζοντα για να πάρει την απόφασή του, η οποία φαίνεται πως θα είναι καταφατική και παράλληλα του δίνει την εντολή να χτίσει μια ομάδα που θα έχει αρχή, μέση και τέλος με προοπτική εντός κι εκτός συνόρων της Κρήτης, με εποπτεία στα μικρά τμήματα και με πλάνο που θα είναι μακρόπνοο.
Επίσης η ρεθεμνιώτικη ομάδα βρίσκεται κοντά στις πολιτικές εξελίξεις, καθώς είναι αυτή που στην ουσία χρησιμοποιεί το ΔΑΚ Γάλλου, που πολλάκις συμβάλλει στη διατήρησή του και που μοιάζει να είναι η καλύτερη στιγμή για να μπορέσουν να ζητηθούν μόνιμες εγκαταστάσεις με δημιουργία προπονητικού ή προπονητικών γηπέδων πλησίον του γηπέδου στην περιοχή του Γάλλου.
Όλα αυτά βέβαια θα τεθούν επί τάπητος τις ερχόμενες εβδομάδες. Για την ώρα μένει να δούμε εάν ο Βέλιτς θα έρθει πράγματι στην Κρήτη για να συνάψει για δεύτερη φορά συνεργασία στην καριέρα του με την ομάδα της Επισκοπής.
Πηγή: rethnea

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button