Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μετά τη Λαμία… και η Ξάνθη για Πολέτο!

Εκτός από τον ΠΑΣ Λαμία, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έχει δείξει ενδιαφέρον και για τον Λούκας Πολέτο του Απόλλων Λάρισας, μία ακόμη ομάδα της SuperLeague θέλει τον Βραζιλιάνο.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει τραβήξει τα βλέματα ομάδων της SuperLeague είναι ο Λούκας Πολέτο.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, φέτος αγτωνίστηκε στην ομάδα του Απόλλων Λάρισας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις κάτι που έκανε τον ΠΑΣ Λαμία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, να δείξει το ενδιαφέρον του.

Βέβαια, εκτός από την ομάδα της Φθιώτιδας και αυτή της Ξάνθης έχει βάλει στο στόχαστρό της τον 24χρονο μεσοεπιθετικό ο οποίος είχε 25 συμμετοχές και 3 γκολ φέτος στο πρωτάθλημα της Football League.

Τέλος, να σημειώσουμε πως η ομάδα της Βορείου Ελλάδος, κινείται εντατικά για την στελέχωση του ρόστερ της μιας και το τελευταίο διάστημα μετρά αρκετές αποχωρήσεις σημαντικών ποδοσφαιριστών. Αυτό σημαίνει πως θα θέλει να επισπεύσει και τις διαδικασίες απόκτησεις του Πολέτο, αν όντως ισχύει το δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button