Άλλα αθλήματα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Η Ραφαέλα Σπανουδάκη ανοίγει τις ελληνικές συμμετοχές

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη είναι η αθλήτρια που ανοίγει την Παρασκευή τις ελληνικές συμμετοχές στον Στίβο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη είναι η αθλήτρια που ανοίγει την Παρασκευή τις ελληνικές συμμετοχές στον Στίβο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι έτοιμη για την πρώτη της συμμετοχή στη διοργάνωση, στην οποία αγωνίζεται σε δύο αγωνίσματα, στα 100 και 200 μέτρα.

Την Παρασκευή στην πρεμιέρα του Κλασικού Αθλητισμού στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο αγωνίζεται στα 100 μέτρα. Πρωταρχικός της στόχος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο είναι να παλέψει για την πρόκριση στα ημιτελικά που είναι προγραμματισμένα για το Σάββατο. Μια δύσκολη αποστολή, αλλά που η Ροδίτισσα σπρίντερ είναι ικανή, αν σημειώσει επίδοση κοντά ή κάτω από το ατομικό της ρεκόρ (11.27) να τα καταφέρει. Ν’ αναφέρουμε ότι οι προκριματικές σειρές στα 100μ. είναι επτά, αλλά δεν έχει γίνει κλήρωση. Ο λόγος είναι πως θα προηγηθούν το πρωί της Παρασκευής οι προκριματικές σειρές με τις πιο αργές αθλήτριες και μόλις γίνουν οι 3 σειρές θα γίνει η κλήρωση.

Η προετοιμασία στο Μισάτο, με τον προπονητή της Κώστα Βογιατζάκη εξελίχθηκε καλά χωρίς προβλήματα για την 27χρονη, η οποία φέτος έχει τρέξει σε 11.34.

Ελληνικές συμμετοχές στο αγώνισμα

1936 Βερολίνο Λανίτου- Καβουνίδου

1988 Σεούλ Βούλα Πατουλίδου

1996 Κατερίνα Θάνου

1996 Κατερίνα Κόφφα

2000 Βούλα Πατουλίδου

2012 Μαρία Μπελιμπασάκη

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button