FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι ο 20χρονος που θέλει ο Χάβος!(pics+vids)

Το LamiaSports σας παρουσιάζει τον Γιάννη Παπανικολάου, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΣ Λαμία.

Σημερινό δημοσίευμα της Sportime, αναφέρει πως ο Μάκης Χάβος έχει ξεχωρίσει τον Γιάννη Παπανικολάου του Πλατανιά Χανίων, ως μία εξαιρετική λύση για τα άκρα της «κυανόλευκης» επίθεσης.

Το LamiaSports, όπως κάνει σε κάθε μεταγραφικό στόχο της Λαμίας, έψαξε και βρήκε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να έχετε μία πρώτη γνώμη για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Το Who is Who του Γιάννη Παπανικολάου

 

Ο Γιάννης Παπανικολάου, γεννήθηκε στο Μαρούσι της Αθήνας, το Νοέμβριο του 1998, είναι 20χρονος, έχει ύψος 1,82μ και αγωνίζεται στη θέση του εξτρέμ.

Άρχισε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο στην Αθήνα στην ηλικία των 5 ετών στην Ακαδημία του Άρη Βύρωνα, όπου εκεί άρχισε να μαθαίνει την θέση του χαφ όπου και αγωνίζεται και τώρα.

Το 2006 που πήρε μεταγραφή στην Ακαδημία της ΑΕΚ το… γύρισε σε φορ, όμως η φύση του ήταν για χαφ και σύντομα ο προπονητής του τον γύρισε πάλι στην θέση του.

Ο δεξιοπόδαρος επιθετικός το 2014 πήγε στον Πλατανιά, αφού λόγω των συγκυριών του υποβιβασμού της ΑΕΚ βρέθηκε στα Χανιά, όπου έχει και την καταγωγή της η μητέρα του.

Απο την πρώτη μέρα στην ομάδα των Χανίων αρχικά στην Κ17 και κατόπιν στην Κ20, κέρδισε τους πάντες με τον χαρακτήρα του και το ταλέντο του.

Αξιοσημείωτο όμως είναι ότι εκτός από καλός παίκτης είναι και καλός μαθητής. Είναι ένα από τα παραδείγματα παιδιού, που μπορεί να συνδυάσει το διάβασμα και το ποδόσφαιρο, αφού έχει περάσει και στα ΤΕΦΑ Κομοτηνής.

Τα χρόνια στον Πλατανιά Χανίων

Πρώτη καταγεγραμμένη ομάδα που αγωνίστηκε δεν είναι άλλη από τον Πλατανιά Χανίων, όπου αρχικά το 2016 πήγε στις ακαδημίες του κρητικού συλλόγου και έπειτα λίγα χρόνια αργότερα έφτασε να είναι βασικό μέλος της.

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Έχει συνολικά 48 εμφανίσεις με τη φανάλε των Χανιωτών, έχοντας πετύχει 5 γκολ και 5 ασίστ. Φέτος, αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας  2 γκολ και 5 ασίστ, ενώ είχε και 1 συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος, όπου πέτυχε και εκεί ένα τέρμα.

Ο Παπανικολάου είναι ένας ποδοσφαιριστής «πολυεργαλείο» μιας και μπορεί να αγωνιστεί σε πάνω από δύο θέσεις. Η φυσική του θέση είναι αυτή του αριστερού εξτρέμ, όμως μπορεί να παίξει και στα δεξιά καθώς και ως σέντερ φορ αλλά και στη θέση πίσω από το φορ.

Με τον Πλατανιά, έχει αγωνιστεί και στη μεγάλη κατηγορία, μετρώντας συνολικά 14 συμμετοχές με τις περισσότερες να είναι με θετικό πρόσημο.

Δείτε τώρα μερικά από τα γκολ του Παπανικολάου με τη φανέλα του Πλατανιά Χανίων:

πηγή: transfermarkt, newsacademies

photo credits: Eurikinissi

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button