Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Επίσημο: Τιμωρήθηκε η Μέχελεν και δεν θα παίξει στην Ευρώπη

Ανακοινώθηκε όπως αναμενόταν η απόφαση…

Επιβεβαιώθηκε αυτό που εδώ και καιρό περιμέναμε, ότι δηλαδή η Μέχελεν θα τιμωρηθεί και δεν θα μπορέσει να παίξει στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Η Μέχελεν φέτος αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία του Βέλγικου πρωταθλήματος κερδίζοντας την άνοδο για την πρώτη κατηγορία. Παράλληλα η ομάδα είχε εξασφαλίσει και έξοδο στο Europa League καθώς κατέκτησε το κύπελλο Βελγίου απέναντι στη Γάνδη.

Τελικά όμως δεν θα συμβεί τίποτα από τα δύο καθώς η Μέχελεν τιμωρήθηκε για χειραγωγημένο παιχνίδι ενάντια στην Μπέβερεν. Έτσι λοιπόν θεωρείται άκυρη τόσο η άνοδος όσο και το εισιτήριο για την Ευρώπη μέσω της κατάκτησης του κυπέλλου. Επίσης η Μέχελεν θα τιμωρηθεί με ποινή αφαίρεσης 12 βαθμών από το νέο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας του Βελγίου.

Έτσι λοιπόν το εισιτήριο της Μέχελεν για το Europa League μέσω την κατάκτησης του κυπέλλου, θα πάρει η έτερη φιναλίστ, Γάνδη, που στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας τερμάτισε στην 5η θέση και δεν πήρε Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τέλος, την άνοδο στην πρώτη κατηγορία θα πανηγυρίσει η Μπίρσοτ-Βάλραικ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button