Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Θέλει Φατί η Ντόρτμουντ!

Η επικείμενη πώληση του Τζέιντον Σάντσο το προσεχές καλοκαίρι (με πρώτο… προορισμό τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) έχει οδηγήσει από τώρα τη Ντόρτμουντ σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του εν όψει του καλοκαιριού, με πρώτο «υποψήφιο» τον υπέρ-ταλαντούχο Ανσού Φατί της Μπαρτσελόνα.

Ο 17χρονος, πολιτογραφημένος Ισπανός εξτρέμ, με καταγωγή από τη Γουϊνέα-Μπισσάου, έκανε το… μπαμ την εφετινή σεζόν, τραβώντας πάνω του τα «φώτα» της δημοσιότητας ως το επόμενο μεγάλο ποδοσφαιρικό «πρότζεκτ» του συλλόγου, ωστόσο από ένα σημείο και μετά δεν πήρε και τις ευκαιρίες που μπορεί να άξιζε.

Το ζητούμενο για τη «Μπάρτσα» είναι τι σκοπεύει να κάνει μαζί του την επόμενη σεζόν.

Οι «βαρύγδουπες» μεταγραφές που θέλει να κάνει η ομάδα της Καταλονίας το καλοκαίρι, θα του «κόψουν» κι άλλο το… δρόμο, ενώ είναι ξεκάθαρο πλέον πως δεν μπορεί να παίζει στην Μπαρτσελόνα Β’, ούτε να μένει συνεχώς στον πάγκο.

Κάπου εκεί, προέκυψε και το (πολύ σοβαρό) ενδιαφέρον της Μπορούσια, η οποία έχει εξομαλύνει κατά πολύ τις σχέσεις της με τους «μπλαουγκράνα», που είχαν περάσει μία σοβαρή κρίση με αφορμή τη μεταγραφή του Ντεμπελέ.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, οι Βεστφαλοί έκαναν ήδη μία πρώτη κουβέντα με τη Μπαρτσελόνα για τον Φατί και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε συμφωνία για τον δανεισμό του.

Η Ντόρτμουντ άλλωστε, είναι μία ομάδα που γνωρίζει πολύ καλά πώς να «μεγαλώνει» έναν παίκτη, δείχνοντάς του εμπιστοσύνη κι αυτή η προοπτική «βολεύει» και τη «Μπάρτσα», που έχει «δέσει» τον νεαρό άσο με συμβόλαιο έως το 2022 και οψιόν επέκτασης για άλλα δύο χρόνια, αλλά και ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 400 εκατ. Ευρώ!

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button