Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Καμπάνα» 4 αγωνιστικών στον Κούγια

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά του στο ματς των «βυσσινί» με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά του στο ματς των «βυσσινί» με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Με ποινή απαγόρευσης εισόδου για 4 αγωνιστικές και πρόστιμου ύψους 10.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Αλέξης Κούγιας, από την αρμόδια επιτροπή της Super League, για τη συμπεριφορά του στο πρόσφατο ματς της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΜΟΝΕΜΕΛΕΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ
Α/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/5/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 17/5/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ.

Β/ ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας (διερμηνέας): «Βάσει των αναφερομένων στο από 15/5/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 15/5/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ε.Λ. τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ για την συμπεριφορά του β’ εγκαλούμενου και επιβάλλει στον Α. ΚΟΥΓΙΑ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για τέσσερις (4) αγωνιστικές.

Διαβάστε επίσης

Back to top button