Παίδων - ΝέωνΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πρωτάθλημα Κ14 ΕΠΣΦ: Πρωταθλήτρια η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας!

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας κατέκτησε το πρωτάθλημα παίδων (Κ14) της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας 2018-2019. Στον τελικό που έγινε σήμερα (1/6) στο Δ.Α.Κ. Λαμίας νίκησε την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Λοκρίδας με 2-0.

Πρώτη καλή στιγμή του τελικού στο 14΄. Ο Παπαζαχόπουλος πάσαρε στο Φάνη Γεμενή, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή της λοκρικής ομάδας και ο Παπαπάνος απέκρουσε.

Νέα ευκαιρία για τους Λαμιώτες σο 23΄. Σουτ από τον Ρήττα και πάλι ο Παπαπάνος έδιωξε και κράτησε το 0-0.

Στο επόμενο λεπτό διαγώνιο σουτ του Κλειτοράκη, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Λοκρίδας.

Στο 27΄ μπαλιά του Άγγελου Γεμενή στο Φάνη Γεμενή, όμως το τελείωμα του δεύτερου δεν ήταν καλό κι έστειλε την μπάλα άουτ.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας ήταν ανώτερη και η υπεροχή της καρποφόρησε στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου. Στο 38΄, αφού ο τελικός στην κατηγορία Κ14 έχει δύο 35λεπτά, ο Άγγελος Γεμενής άνοιξε το σκορ.

Η ομάδα του Νίκου Τσικρά διπλασίασε τα γκολ της στο επόμενο λεπτό. Στο 39΄ ο Παπαζαχόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Παπαπάνο και ολοκλήρωσε ιδανικά την προσπάθειά του. Πλάσαρε και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Το σύνολο του Δημήτρη Ασημάκη έχασε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ, όταν ο Ντεμάι απέναντι από τον Καραγεώργο  δεν έκανε καλό σουτ.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας είχε δύο ακόμη καλές στιγμές για το 3-0, όμως ο Άγγελος Γεμενής δεν βρήκε στόχο. Το πρώτο σουτ στο 48΄ και το δεύτερο με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού.

Ο τελικός είχε και μια θηλυκή συμμετοχή. Ο λόγος για τη Νικολία Σαργιώτη που αγωνίστηκε ως αρχηγός με τη λοκρική ομάδα. Μάλιστα στο τελευταίο λεπτό είχε δοκάρι, έπειτα από εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση.

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας (Νίκος Τσικράς): Καραγεώργος, Μαλάμος, Καρανίκας, Καυκιάς, Αλαμάνης, Κλητοράκης, Θεοφάνης Γεμενής, Ρήττας, Παπαζαχόπουλος, Άγγελος Γεμενής, Γιαννέλης.

Αναπληρωματικοί: Θωμόπουλος, Μαργέτης, Τσάτσος, Στεργίου, Καψαλιάρης, Τζεμολλάρι, Κατσιούλας.

Ποδοσφαιρική Ακαδημία Λοκρίδας (Δημήτρης Ασημάκης): Παπαπάνος, Θεοφανόπουλος, Ντεμάι, Τσακανίκας, Καραγεώργος, Καραδήμος, Μπούτσικας, Σαργιώτη, Μέγκος, Ανεστόπουλος, Ριτσογιάννης.

Αναπληρωματικοί: Θεοχάρης, Λιάσκος, Παληαλέξης, Γεωργουσόπουλος, Τζάμπος.

Διαιτητής: Καταραχιάς. Α΄ Βοηθός: Τσουκνίδας. Β΄ Βοηθός: Φαρμάκης. 4ος Διαιτητής: Αναγνώστου. Επιπρόσθετοι βοηθοί διαιτητές: Γρέσσος, Λιασκώνης.

*** Πριν την έναρξη του τελικού η Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας βράβευσε 12 παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Λαμίας και τον εκπαιδευτικό-συγγραφέα, Δημήτρη Αμούντζια, ανήμερα των 55ων γενεθλίων του συλλόγου.

Με πλακέτες τιμήθηκαν οι Ντίνος Μάρκου, Παναγιώτης Καρανικόλας (την πλακέτα παρέλαβε ο Κώστας Αλπόγλου), Πέτρος Πανόπουλος, Περικλής Κοντέλας, Παναγιώτης Ρούσσης, Νίκος Γουργιώτης (την πλακέτα του παρέλαβε ο Νίκος Τσάμης), Κώστας Σκαφτούρας, Θανάσης Βασιλόπουλος, Γιώργος Βέλλιος, Κώστας Πέπερας, Βασίλης Στέφος και Γιώργος Δρούκας (την πλακέτα παρέλαβε ο γιος του).

πηγή: Starsports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button