Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σκέψη από ΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός για κοινά εισιτήρια διαρκείας!

Στον Παναθηναϊκό, αυτή την εποχή, επικρατούν καλές σχέσεις μεταξύ των ιδιοκτησιών ΠΑΕ και ΚΑΕ, που συνεργάζονται σε εξαιρετικό κλίμα, ώστε να στηρίξουν τον Ερασιτέχνη.

Οι δύο πλευρές, μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Live Sport», έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσουν κοινά εισιτήρια διαρκείας, με στόχο αφενός την καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων της ομάδας, αφετέρου την περαιτέρω ενίσχυση του Αθλητικού Ομίλου.

Στην ουσία, η κίνηση αυτή σημαίνει, ότι ένας οπαδός του Παναθηναϊκού θα μπορεί να αγοράζει ένα εισιτήριο διαρκείας και, πληρώνοντας τη συνδρομή στον Ερασιτέχνη, θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ των «πρασίνων». Με τις πρωτοβουλίες των δύο διοικήσεων να φέρνουν τα έσοδα για τον Ερασιτέχνη από τα εισιτήρια διαρκείας και τα απλά εισιτήρια στα 50 χιλιάδες ευρώ, μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη θέση του.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν είναι υλοποιήσιμο άμεσα και έχει γίνει απλώς μια κουβέντα μεταξύ ΠΑΕ και ΚΑΕ για την εφαρμογή αυτής της σκέψης. Από τη στιγμή, βέβαια, που υπάρχει η σχετική τεχνογνωσία και οι διοικήσεις επιμείνουν, τότε από τη σεζόν 2020-2021 θα μπορούσε αυτό το όραμα να πάρει «σάρκα και οστά», για έναν εναίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button