Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έφυγε από τον ΠΑΟΚ… για να πάει στον ΟΣΦΠ!

Οι κινήσεις που έκανε ο Ολυμπιακός ήταν άμεσες και δεν άφησε καθόλου χρόνο χαμένο για τη μεταγραφή του Μάριου Σιαμπάνη! Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν επαφή με τον νεαρό τερματοφύλακα και αμέσως τον έκλεισαν!

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 19χρονος γκολκίπερ υπέγραψε συμβόλαιο με τον σύλλογο του Πειραιά! Συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και πλέον ανήκει στο ρόστερ της ομάδας του μεγάλου Λιμανιού.

Ο Ολυμπιακός μπήκε… σφήνα στη μεταγραφή του Σιαμπάνη, καθώς ο παίκτης ήταν κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Περίπτωση όμως η οποία δεν προχώρησε ποτέ, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τη δική τους κίνηση και ο παίκτης ενώ ήταν με την εθνική Ελπίδων μίλησε με τον Ολυμπιακό και αφού τα βρήκαν σε όλα οι δύο πλευρές αμέσως υπέγραψε και το συμβόλαιό του.

Ο 19χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, καθώς ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του και από τη στιγμή που οι δύο πλευρές δεν ανανέωσαν τη συνεργασία τους έψαξε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Ολυμπιακός, όπως φάνηκε, παρακολουθούσε στενά την περίπτωση του παίκτη και έκανε την τελική κίνηση προκειμένου να τον κάνει δικό του.

Μέχρι που έφτασε να βάλει την υπογραφή του ο Σιαμπάνης στο συμβόλαιο που του πρόσφεραν οι «ερυθρόλευκοι» και θα είναι στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική περίοδο.

πηγή: Sportime

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button