Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αρσεναλ για Αντρέ Γκόμες, Γκλάντμπαχ για Πέσιτς

Χωρίζουν Μπαρτσελόνα και Αντρέ Γκόμες.

Ο Πορτογάλος επιθετικός, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2016 έναντι 35 εκ. ευρώ, δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στο βασικό σχήμα των Καταλανών και κατά συνέπεια, αποφάσισε να ψάξει για άλλη ομάδα.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ ο Γκόμες είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Αρσεναλ, η οποία προτείνει 25 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Ο 25χρονος μέσος, την περασμένη σεζόν χρησιμοποιήθηκε κυρίως ως αναπληρωματικός από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και δεδομένου ότι θέλει να παίξει και να διακριθεί, θα φύγει από την Μπάρτσα.

Εκτός από την Αρσεναλ, Λάτσιο, Τότεναμ, Μονακό και Βαλένθια έχουν δείξει, επίσης, ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Πρόταση Γκλάντμπαχ για τον Πέσιτς

Πρόταση ύψους τριών εκατ. ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πέσιτς κατέθεσε η Γκλάντμπαχ, σύμφωνα με σέρβικα δημοσιεύματα, όμως η ομάδα του Βελιγραδίου αξιώνει τουλάχιστον τέσσερα εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Ο Σέρβος φορ, ο οποίος στο παρελθόν και σε ηλικία 18 ετών αγωνίστηκε στον ΟΦΗ (2008-10), έκανε εξαιρετική σεζόν στη Σερβία και σε 35 παιχνίδια σημείωσε 25 γκολ, εκτοξεύοντας την αγοραστική του αξία. Ο Ερυθρός Αστέρας τον είχε αποκτήσει από την Τουλούζ έναντι 700.000 ευρώ.

Υπέγραψε και ο Χένεσι νέο συμβόλαιο με τη Κρίσταλ Πάλας

Μετά τον Τζόελ Γουάρντ και ο Γουέιν Χένεσι ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Κρίσταλ Πάλας, καθώς ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 31χρονο τερματοφύλακα για επέκταση της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2021. Το συμβόλαιο του Ουαλού γκολκίπερ εξέπνεε στο τέλος της επόμενης σεζόν και οι Λονδρέζοι φρόντισαν να επεκτείνουν από τώρα τη συνεργασία τους με τον Χένεσι, ο οποίος ολοκλήρωσε την περυσινή αγωνιστική περίοδο με 27 συμμετοχές στην Premier League.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button