Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Όταν ο Ραούλ Μπράβο φιλοξένησε τον Αράντα στο γιοτ του στην Ελλάδα

Νέες αποκαλύψεις για τους εγκέφαλους του κυκλώματος των στημένων αγώνων.

Η μαδριλένικη εφημερίδα Marca σε δημοσίευμά της φιλοξενεί αφιέρωμα στη στενή σχέση των Ραούλ Μπράβο, Κάρλος Αράντα, των εγκεφάλων του κυκλώματος των στημένων αγώνων. Από τη δύσκολη παιδική ηλικία λόγω άσχημης οικογενειακής κατάστασης, μέχρι την παρανομία.

“Το περίεργο είναι πώς δεν τους είχαν συλλάβει μέχρι τώρα. Ο Αράντα και οι συγγενείς του έχουν εμπλακεί σε διάφορες υποθέσεις. Μερικές φορές εθεάθη να μπαίνει ή να βγαίνει από το σπίτι του με τσάντες γεμάτες χαρτονομίσματα. Όλο αυτό προκαλούσε υποψίες.

Η μητέρα του ήταν τοξικομανής και πέθανε όταν ο ίδιος ήταν εννιά ετών. Μεγάλωσε χάρη στον παππού και τη γιαγιά του. Με τον πατέρα του δεν έχει σχέση, δεν τα πήγε ποτέ καλά. Γι’ αυτό και στη φανέλα έγραφε Ν. Αράντα, για τη μητέρα και τη γιαγιά που λεγόταν Νίνα”, λέει ο Χόρχε, φίλος του Αράντα που διατηρεί την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους στη Marca.

Ο Κάρλος Αράντα έμεινε σύμφωνα με τη Marca αρκετές φορές στο γιοτ του Ραούλ Μπράβο στην Ελλάδα, το μηνιαίο κόστος του οποίου ήταν 20.000 ευρώ. Οι δυο τους ανέπτυξαν ακόμη πιο στενές σχέσεις κατά την παρουσία τους στη χώρα μας.

Αυτός ήταν σύμφωνα με τους Ισπανούς ο λόγος που η αστυνομία της χώρας αποφάσισε να δώσει ελληνικό όνομα στην επιχείρηση εξάρθρωσης της επιχείρησης. “Οίκος” είναι το όνομα που επέλεξαν οι αρχές και συνδέεται με το γεγονός ότι ο Ραούλ Μπράβο αγωνίστηκε στην Ελλάδα (Ολυμπιακός, Άρης, Βέροια).

Το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας χρησιμοποιεί ως παράδειγμα τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και νυν της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, για να εξηγήσει τον ιδιόρρυθμο έως προβληματικό χαρακτήρα του Ραούλ Μπράβο.

“Στον Ολυμπιακό είχε προβλήματα μ’ έναν τόσο ήρεμο προπονητή, όπως ο Ερνέστο Βαλβέρδε”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

Η υπόθεση DJ δεν είχε λάβει μεγάλη έκταση το 2003, όταν εξιχνιάστηκε. Οι δυο ποδοσφαιριστές είχαν προσαχθεί το 2003 μαζί με άλλα τρία άτομα. Ανάμεσα σ’ αυτά ήταν και γνωστός Dj, καθώς εντοπίστηκαν 8,5 κιλά κοκαΐνης, 4.000 χάπια έκστασης, όπλα, χρήματα, υπολογιστές, διαβατήρια.

Τον Ιανουάριο εκείνου του έτους οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο ένα AUDI TT κι ένα Toyota Yaris, ιδιοκτησίας των Αράντα και Ραούλ Μπράβο αντίστοιχα. Σ’ αυτά τα δύο οχήματα βρέθηκαν τα προαναφερθέντα αντικείμενα που κατάσχεσαν οι Αρχές.

Οι δυο τους φαίνεται ότι είχαν συλλογή από πολυτελή αυτοκίνητα, μερικά από τα οποία φέρεται να τα είχαν αγοράσει από τον Ουρουγουανό πρώην φορ της Ντεπορτίβο, Ουάλτερ Παντιάνι. Το 2004 ο Ραούλ Μπράβο συνελήφθη εκ νέου να οδηγεί με κλεμμένη Mercedes.

Όπως αναφέρεται στην αστυνομική έκθεση για τους δύο πρώην παίκτες της Ρεάλ η καθημερινή τους ζωή ήταν “προπόνηση, φαγητό σε καλά εστιατόρια και ντισκοτέκ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button