Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επιχειρεί «μπαμ» με Ιντέγιε ο Άρης!

Πάει για το «μπαμ» του καλοκαιριού ο Άρης…

Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Μπράουν Ιντέγιε επιχειρεί ο Άρης με τους Θόδωρο Καρυπίδη και Ντίνο Διαμαντόπουλο να βρίσκονται στο Λονδίνο και να έχουν δια ζώσης επαφές με τον παίκτη και τον εκπρόσωπο του.

Όπως είχε ενημερώσει εδώ και μερικές ημέρες η ΠΑΕ Άρης, ο Θόδωρος Καρυπίδης μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ντίνο Διαμαντόπουλο, επρόκειτο να ταξιδέψουν στο Λονδίνο για μεταγραφικούς λόγους.

Οι δυο άντρες που ήδη βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Μπράουν Ιντέγιε, μια περίπτωση αρκετά δύσκολη, εξαιτίας του υψηλού κασέ του ποδοσφαιριστή.

Οι συζητήσεις γίνονται με τον παίκτη και τον εκπρόσωπο του και από το γεγονός και μόνο ότι βρίσκονται στο Λονδίνο και συζητούν, πάει να πει πως η πλευρά του Νιγηριανού σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδας.

Από την κίνηση αυτή, γίνεται αντιληπτό, πως ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ είναι αποφασισμένος να δαπανήσει ένα πολύ μεγάλο ποσό για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Άρη.

Πάντως, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως στην μεταγραφική ατζέντα των δυο αντρών, υπάρχει και άλλο όνομα επιθετικού εγνωσμένης αξίας, με τον όποιο θα μπουν σε διαπραγματεύσεις εάν δεν τελεσφορήσουν οι συζητήσεις που έχουν με τη πλευρά του Ιντέγιε.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button