Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πιθανή επιστροφή Ρέτσου στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός παλεύει να βρει έναν σέντερ μπακ, που θα «δέσει» ακόμη περισσότερο την άμυνά του, και δεν αποκλείεται να στραφούν σε μια γνώριμη λύση, αυτήν του Παναγιώτη Ρέτσου.

Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος είδε την ατυχία αυτή την χρονιά να του χτυπά την πόρτα δύο φορές, πρώτα με τραυματισμό στον τετρακέφαλο και ύστερα στο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού, έχει μπει στις προπονήσεις της Λεβερκούζεν, που τον είχε αγοράσει έναντι 22 εκατομμυρίων ευρώ από τους Πειραιώτες, αλλά ακόμη έχει αρκετό δρόμο και ο ανταγωνισμός για τη θέση του στόπερ έχει αυξηθεί.

Η γερμανική ομάδα, μάλιστα, κινείται στην αγορά ακόμη ενός κεντρικού αμυντικού, με αποτέλεσμα ο Ρέτσος να επιθυμεί να βρει αλλού προς το παρόν την τύχη του, επιστρέφοντας ίσως στο λιμάνι, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου. Η υπόθεσή του, βέβαια, είναι δύσκολη, μιας και ανήκει σε γραφείπ που συνεργάζεται με τον ατζέντη Φάλι Ραμαντάνι, ο οποίος έχει διακόψει τις σχέσεις του με τον Ολυμπιακό.

Εξαιτίας της επιθυμίας του να επιστρέψει, ωστόσο, φέρεται να έχει κάνει ήδη επαφές με ανθρώπους των «ερυθρολεύκων», χωρίς να αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις, μάλλον για ένα δανεισμό, ώστε κάνοντας μια «επανεκίννηση», να ξαναβρεί τη θέση του στην Μπάγερ.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button