Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Οι λόγοι αποχώρησης του Ζίνκερναγκελ και το ρόστερ των 38 παικτών

Ο Δανός μεσοεπιθετικός, Φίλιπ Ζίνκερναγκελ, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σταντάρ Λιέγης και αυτό γίνεται για πολύ συγκεκριμένους λόγους. #slgr #olympiacosfc #Zickernagel #trasfernews #season2022_2023

Ο Δανός μεσοεπιθετικός, Φίλιπ Ζίνκερναγκελ, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σταντάρ Λιέγης και αυτό γίνεται για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

24 Ιουνίου του 2022. Η ημέρα που ανακοινώθηκε ο Ζίνκερναγκελ. 6 Σεπτεμβρίου του 2022. Η ημέρα που κρίθηκε σκόπιμο να παραχωρηθεί από τον Ολυμπιακό στη Σταντάρ Λιέγης με δανεισμό και οψιόν αγοράς στα 2 εκατ. ευρώ.

Γιατί όμως οδηγηθήκαμε σε μία τέτοια εξέλιξη για έναν παίκτη που κόστισε στον Ολυμπιακό πάνω από 2 εκατ. ευρώ για αγορά από τη Γουότφορντ και επελέγη για τα βασικά πλάνα και μάλιστα παίρνοντας και τη φανέλα με το Νο10; Για έναν παίκτη που είναι φετινή μεταγραφή. Οι λόγοι για αυτήν την περίπτωση είναι κυρίως δύο.

Πρώτον ο Ζίνκερναγκελ αποκτήθηκε με άλλον προπονητή, τον Πέδρο Μαρτίνς. Δεύτερον η αγωνιστική εικόνα του Δανού μεσοεπιθετικού και το γεγονός ότι έμεινε εκτός της ευρωπαϊκής λίστας. Στον Ολυμπιακό ήξεραν καλά τον παίκτη από τη Φόρεστ και ο πήχης των προσδοκιών είχε ανέβει ψηλά.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button