Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ενδιαφέρον και από ΑΕΚ Λάρνακας για Κατελάρη!

Ανταγωνιστή στην προσπάθειά του να κάνει δικό του τον Φάνο Κατελάρη βρήκε ο Παναθηναϊκός καθώς ενδιαφέρον υπάρχει και από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Οι πράσινοι μπορεί να εισέπραξαν αρνητική απάντηση στην πρότασή τους για τον Φάνο Κατελάρη, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως η συγκεκριμένη υπόθεση έκλεισε οριστικά. Ο παίκτης για την ώρα είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Κύπρου, θέλοντας να πάρει το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και μετά θα ασχοληθεί και πάλι με το μέλλον του.

Δύο μέλη του ΔΣ της Ομόνοιας μίλησαν χθες σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και έδωσαν διαφορετικές διαστάσεις στην υπόθεση Κατελάρη. Ο μεν Μιχάλης Παπαπέτρου ανέφερε ότι “Θα αξιολογηθεί η πρόταση και θα δούμε”, ενώ ο Λώρης Κυριακού ότι “Απορρίφθηκε η πρόταση αφού δεν προσέφεραν οικονομικά ανταλλάγματα”.

Πάντως, φαίνεται πως έχει προκύψει και άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Κατελάρη και είναι από την Κύπρο. Ο λόγος για την ΑΕΚ Λάρνακας που σχεδιάζει να κάνει πρόταση για τον ποδοσφαιριστή με χρηματικά ανταλλάγματα. Πάντως, ο Κατελάρης έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους της Ομόνοιας πως επιθυμεί να αποχωρήσει από την Κύπρο και να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Φαίνεται, λοιπόν, πως η υπόθεση αναμένεται να έχει ακόμα αρκετά επεισόδια πριν ξεκαθαρίσει οριστικά.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button