FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παναχαϊκή καλεί Αναστασιάδη!

Τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΣ Λαμία και έναν εκ των αρχηγών της ομάδας τα τελευταία χρόνια, Ανέστη Αναστασιάδη έχει βάλει στο στόχαστρό της σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Παναχαϊκή.

Ακόμη ένας κυανόλευκος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα μας με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως η Παναχαϊκή κινείται δυνατά για την απόκτησή του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ανέστη Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η περίπτωση του  Ανέστη Αναστασιάδη βρίσκεται ψηλά στην λίστα των Αχαιών. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός με πολυετή θητεία σε ομάδες της Super League 1, όλα δείχνουν ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Λαμία και θα αποτελέσει παρελθόν μετά από τρεις διαδοχικές σεζόν στα κυανόλευκα, αφού την τελευταία σεζόν, επί Μάκη Χάβου, δεν πήρε πολλές ευκαιρίες.

Οι Αχαιοί θέλουν εμπειρία στα μετόπισθεν, μετά το διαφαινόμενο διαζύγιο με τον αρχηγό τους, Νίκο Λουμπαρδέα, αλλά η περίπτωση Αναστασιάδη δεν είναι τόσο εύκολη, αφού για τον 36άχρονο στόπερ έχουν ενδιαφερθεί κι άλλοι σύλλογοι από την Super League 2.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button