Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ψηλά στη λίστα της Ίντερ και ο Ασένσιο!

Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Ίντερ φαίνεται πως βρίσκεται ο Μάρκο Ασένσιο.

Η μεταγραφή του Έντεν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης θα φέρει αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της «βασίλισσας». Ειδικά στην επίθεση. Έτσι, κι αλλιώς τα πράγματα από πέρυσι δεν ήταν τόσο καλά για τον Μάρκο Ασένσιο.

Ο Ισπανός εξτρέμ είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά στους «μερένχες». Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι εμφανίσεις του ήταν πολύ κακές και έτσι ο χρόνος συμμετοχής του ήταν περιορισμένος. Πλέον τα πράγματα μοιάζουν ακόμη πιο δύσκολα για εκείνον. Οι φήμες που τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του μακριά από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» αυξάνονται.

Με μαθηματική ακρίβεια. Στην αρχή ήταν η Τότεναμ. Τώρα είναι η Ίντερ που δείχνει ενδιαφέρον για την αγορά του. Με τον Αντόνιο Κόντε να προσπαθεί να πείσει να υπογράψει στους «νερατζούρι».

Η Ίντερ έχει θεματάκια στην επίθεση. Ο Αντόνιο Κόντε δεν χρειάστηκε πολύ καιρό, ώστε να το καταλάβει. Αυτός είναι ο λόγος που θέλει πώς και πώς τον Ασένσιο. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις μπροστά. Οπότε σε περίπτωση που συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική ομάδα, τότε οι Μιλανέζοι θα έχουν πραγματοποιήσει μία μεγάλη κίνηση.

Μία κίνηση που σίγουρα θα τους ανεβάσει επίπεδο. Μία κίνηση που για να γίνει πραγματικότητα θα πρέπει να  βάλουν το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη. Θα πρέπει να φτάσει στα άκρα η Ίντερ για χάρη του.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button