FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Λούκας Ράμος ο «κλεισμένος»… και η «μάχη» για Πολέτο!

Είχε αρκετές ειδήσεις η χθεσινή ημέρα για τον ΠΑΣ Λαμία…

Μπορεί ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας Πανουργιάς Παπαϊωάννου στη χθεσινή του συνέντευξη να ήταν…”σφίγγα” όσον αφορά στα μεταγραφικά θέματα ωστόσο ειδήσεις…βγήκαν.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του STAR Kεντρικής ΕλλάδαςΘανάσης Περιβολιώτης στην εκπομπή του “90 λεπτά χωρίς καθυστερήσεις” ο Λούκας Ράμος μπορεί να θεωρείται κλεισμένος από τους κυανόλευκους οι οποίοι φέρεται να τα έχουν βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και απομένουν μόνο οι υπογραφές, μόλις επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Βραζιλία.

Πέραν τούτου, αναφορά έγινε και στον Λούκας Πολέτο. Ο επίσης Βραζιλιάνος του Απόλλων Λάρισας, μετά από μία γεμάτη σεζόν με την ομάδα της Φιλιππούπολης με 24 συμμετοχές, 3 γκολ και 7 ασίστ, αποτελεί μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες με την Λαμία να κάνε προσπάθειες να τον ντύσει στα κυανόλευκα του ΠΑΣ.

Η περίπτωσή του μπορεί να είναι πιο δύσκολη από ότι φαντάζει αυτή τη στιγμή και αυτό διότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ξάνθη φαίνεται να έχει καταθέσει ήδη πρόταση στον ποδοσφαιριστή και να είναι κοντά στην απόκτησή του.

Βέβαια εξελίξεις στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξουν πριν την επιστροφή του Λούκας Πολέτο από την χώρα του.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button