FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Νέα δεδομένα για Μελίσσα και ΠΑΣ Λαμία!

Πρόσφατο δημοσίευμα έκανε λόγο για προσπάθεια του ΠΑΣ Λαμία, να πάρει εκ νέου δανεικό από τον ΠΑΟΚ, τον Νίκο Μελίσσα. Προέκυψαν όμως μερικά νέα δεδομένα…

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αναδείχθηκαν μέσα από τις συμμετοχές του με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, είναι ο τερματοφύλακας Νίκος Μελίσσας.

Ο Έλληνας γκολκίπερ, αγωνίστηκε για δύο σεζόν με τη φανέλα της Λαμίας, παίζοντας συνολικά σε 25 ματς, ενώ φέτος συμπλήρωσε 16 παιχνίδια καθώς στο ρόστερ βρισκόταν και ο Μπόγιαν Σαράνοφ με τον Χάβο να μοιράζει τις συμμετοχές.

Ο Μελίσσας όμως, αγωνίστηκε στην ομάδα της Φθιώτιδας ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ και όπως ήταν φυσιολογικό μετά το τέλος της σεζόν επέστρεψε στην ομάδα.

Τα αρχικά δημοσιεύματα όσο αφορά το μέλλον του ποδοσφαιριστή έκαναν λόγω για μετακόμισή του στην Ξάνθη ακόμη και στον ΝΠΣ Βόλος ενώ εχθές διαβάσαμε σε δημοσίευμα του «Sportime» πως η Λαμία δεν έχει παρατήσει την περίπτωση του Μελίσσα και ίσως «χτυπήσει την πόρτα» του Δικεφάλου εκ νέου για τον δανεισμό του.

Σύμφωνα τώρα όμως με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, από τον ΠΑΟΚ άλλαξαν γνώμη για τον τερματοφύλακα. Αρχικά δεν φαινόταν πως υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου όμως τώρα φημολογείται πως ο Μελλίσας προορίζεται για τρίτος τερματοφύλακας των πρωταθλητών, πίσω από τους Πασχαλάκη και Ζίβκοβιτς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button