Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ζλάταν… η επιστροφή!

Όλο και πιο κοντά στο να παίξει ξανά μπάλα είναι ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, καθώς έχει εκπλήξει τους πάντες με την ταχύτητα που αναρρώνει από τον τραυματισμό του. 

Μπορεί ο τραυματισμός του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς τον Απρίλιο να έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι θα βάλει τέλος στην καριέρα του. Κάτι τέτοιο όμως όχι απλά δεν θα συμβεί, αλλά ο Σουηδός επιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους πολύ νωρίτερα.

Ο 35χρονος άσος, που είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλει να προλάβει να αγωνιστεί στο ματς με την Τότεναμ στις 28 Οκτωβρίου, κάτι που όπως φαίνεται έχει πει στο κοντινό του περιβάλλον.

Όλο το καλοκαίρι δουλεύει πολύ σκληρά για να μπορέσει να είναι έτοιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται. Οι «κόκκινοι διάβολοι» διαπραγματεύονται με τον παίκτη τη συνεργασία τους, ώστε εκείνος να αγωνιστεί ξανά στο Όλντ Τράφορντ.

Την περσινή σεζόν πέτυχε συνολικά 28 γκολ για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, βοηθώντας την τα μέγιστα να πετύχει τους στόχους της.

πηγή: sport-fm

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button