Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θύρα 6: «Καλούμε τους ποδοσφαιριστές μας να κλείσουν στόματα την Δευτέρα»

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Παναιτωλικού, λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία.

Το παράπονό τους για το ότι η ομάδα τους ακόμη δεν έχει παίξει εντός έδρας την ημέρα Κυριακή, εξέφρασαν μέσω ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού.

Επίσης, έκαναν και το σχόλιό τους για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, τους και κάλεσαν τους ποδοσφαιριστές τους να «κλείσουν» στόματα στον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία την Δευτέρα.

Διαβάστε τι ανακοίνωσαν:

Ένα Παναιτωλικό ΣΚΔ(!) ξεκινάει από σήμερα, αφού δεν εχουμε αξιωθεί να παίξουμε εντός έδρας και Κυριακή ακόμα.

Η ομάδα παρ’ότι δεν πείθει με τις εμφανίσεις της τις πρώτες αγωνιστικές, βρίσκεται στην αξιοπρεπέστατη έκτη θέση της βαθμολογίας και πρώτο μέλημά μας σαν λαός του Παναιτωλικού πέρα απο την κριτική, πέρα απο οτιδήποτε άλλο είναι να γεμίσουμε το γήπεδο και να την στηρίξουμε με όλη μας την δύναμη.

Ο νέος μας Σύνδεσμος (οταν ολοκληρωθεί θα έχουμε πολλά να πούμε) σιγά σιγά παίρνει μορφή… Θα είναι ανοιχτός σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή απο τις 20:00 και μετά. Επίσης, θα είναι ανοιχτός και Δευτέρα μεσημέρι 16:00 με 18:00 για εισιτήρια.

Με τον οφη η κερκίδα ηταν καλή, κάθε αγωνιστική πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι. Θέλουμε όλο τον κόσμο μαζί μας. Στόχος μας δεν είναι να γίνει η ατμόσφαιρα στο γήπεδο οπως παλιά, στόχος μας είναι να γίνει καλύτερη από ποτέ. Θέλουμε το βημα παραπάνω σε όλους τους τομείς και θα κάνουμε οτι περνάει απο το χέρι μας.

Καλούμε τους ποδοσφαιριστές μας την Δευτέρα να δείξουν τι αξίζουν και να κλεισουν στόματα!

Υγ. ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button