FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Στα μαχαίρια” η Λαμία με τον Ντε Μπαρτόλο!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sportime, ο ΠΑΣ Λαμία και ο γνωστός μάνατζερ Άλεξ Ντε Μπαρτόλο δεν έχουν πλέον και τις καλύτερες σχέσεις. Που θα δημιουργηθεί πρόβλημα όμως;

Ας πάμε στα παιδιά του Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο. Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε αναφέρει τα δεδομένα. Τι άλλαξε έκτοτε; Η συνάντηση για την ανανέωση του συμβολαίου του Ντάνι Μπεχαράνο. Αυτή που πρακτικά τίναξε τα πάντα στον αέρα στις σχέσεις των δύο πλευρών.

Άλλα του είχαν πει του παίκτη και του εκπροσώπου του, άλλα αντίκρισε εκείνος στο γραφείο. Πολύ λογικό να μην υπογράψει. Βλέπετε τα… ψιλά γράμματα είναι ικανά πολλές φορές να χαλάσουν ένα deal.

Ωστόσο, αυτό που βγαίνει από την ομάδα είναι πως στη Λαμία στράβωσαν πολύ με τον Ντε Μπαρτόλο. Θεώρησαν ότι κάπου έπρεπε να κάνει πίσω και εκείνος. Γι’ αυτό και πλην του Μπεχαράνο, δύσκολα θα μείνει και οποιοσδήποτε άλλος έχει σχέση μαζί του.

Έτσι δένει το «γλυκό» και με τον Χερόνιμο Μπαράλες. Ούτως ή άλλως ο Αργεντινός ζητούσε αύξηση και οι Φθιώτες ήταν διστακτικοί στο να του δώσουν νέο συμβόλαιο. Γι’ αυτό και δεν τον είχαν φωνάξει για νέα συζήτηση. Για τον Φακούντο Μπερτόγλιο, δεν χρειάζεται να αναφερθούμε. Με το κασέ του και την ποιότητά του έχει αρχίσει δεδομένα να κοιτάει για άλλες πολιτείες.

Και κάπως έτσι εξηγείται και η στασιμότητα σε διάφορα θέματα ακόμη, όπως αυτό του Ζαν Λουκ Ασούμπρε. Μία πόρτα φαίνεται πως κλείνει για τις δύο πλευρές. Φυσικά οι παρεξηγήσεις λύνονται κάποια στιγμή, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχει θέμα…

πηγή: Sportime

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button