Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Αρχή με γκολ από την Αμερική

Στοιχηματικές προτάσεις από τον Χρήστο Βενίδη και το us-sportsbet.com!

Το στοίχημα επέστρεψε στο LamiaSports και παρέα με το «us-sportsbet.com» σας πάνε ταμείο!

Καλησπέρα και καλή μας αρχή, σήμερα θα ασχοληθούμε με τον τελευταίο αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο στο χόκεϊ από το πρωτάθλημα του NHL.

Θα προτείνουμε δυο σημεία από τον αγωνα των Άστρος με τους Μπρούερς στο μπέιζμπολ και το MLB. Και τέλος θα δώσουμε και δυο ποδοσφαιρικά σημεία από τον νοκ αουτ αγωνα κύπελλου  για το U.S. Open Cup και τον αγωνα Μινεσότα-Κάνσας.

ΧΟΚΕΪ : BOSTON BRUINS-ST.LOUIS BLUES (03:00)

Έβδομος και τελευταίος αγώνας μεταξύ των δυο ομάδων απόψε στο TD Garden της Βοστόνης. Και οι δυο ομάδες βρίσκονται 60 λεπτά μακριά από την κατάκτηση του Stanley Cup στο NHL. Οι Μπρούινς μετά από ένα καταπληκτικό 6ο παιχνίδι στο Σέντ Λούις που ισοφάρισαν την σειρά σε 3-3 και επιστρέφουν στην εδρα τους για έναν τελευταίο αγωνα. Οι Μπλουζ εχουν αποδείξει ότι δίκαια έφτασαν ως εδώ και θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο στην ιστορία τους.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και την στοιχηματική πρόταση στο us-sportsbet.com

ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ : ASTROS-BREWERS (03:10)

Δεύτερος αγώνας της σειράς στο Χιούστον μεταξύ των δυο ομάδων και ξεκινανε με δυο πολύ καλούς πίτσερ σήμερα. Στο προηγούμενο παιχνίδι οι Άστρος επικράτησαν με 10-8 μετα από έναν πολύ ωραίο αγώνα που λίγο έλειψε να γίνει θρίλερ στο τέλος. Τελικά οι γηπεδούχοι κέρδισαν και τώρα προηγούνται με 1-0 στην σειρά. Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο πολύ επιθετικές ομάδες οι οποίες θα ξεκινήσουν με δυο από τους καλυτέρους πίτσερ που διαθέτουν στο ρόστερ τους.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και την στοιχηματική πρόταση στο us-sportsbet.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : MINNESOTA-KANSAS (03:00)

Νοκ αουτ αναμέτρηση για το κύπελλο U.S. Open Cup των Ηνωμένων Πολιτειών ανάμεσα σε δυο ομάδες που δεν είναι σε καλή κατάσταση. Και οι δυο εχουν πρόβλημα ανασταλτικά, αλλα απo την άλλη διαθέτουν πολύ αξιόλογες επιθέσεις. Δεν θα αδιαφορήσει καμία ομάδα για τον θεσμό του κυπέλλου γιατί και για τις δυο είναι μια ευκαιρία να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις για την όχι και τόσο καλή τους φετινή πορεία στο πρωτάθλημα του MLS.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και την στοιχηματική πρόταση στο us-sportsbet.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button