Νέα από ΚόσμοΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Επιστρέφει στη Γερμανία ο Επστάιν!

Σε ομάδα της Γερμανίας θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο πρώην εξτρέμ του ΠΑΣ Λαμία Ντένις Επστάιν.

Μια ανάσα από την Φορτούνα Κολωνίας, ομάδα 3ης κατηγορίας της Regionalliga παρουσιάζεται στην Γερμανία ο Ντένις Επστάιν.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Λαμία επέστρεψε στην πατρίδα του μετά από 11 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και είναι κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα από την Κολωνία.

Εκεί θα βρει έναν παλιό του γνώριμο, τον πρώην βοηθό προπονητή της Εθνικής Ελλάδας επί εποχής Μίκαελ Σκίμπε, Θωμά Στράτο.

181031-1215-strato-neu

Ο Στράτος ανέλαβε ως πρώτος προπονητής στην Φορτούνα και φαίνεται πως η περίπτωση του Ντένις Επστάιν είναι δική του εισήγηση.

Αναλυτκά η Γερμανική “Εxpress” αναφέρει:
 
Μεταξύ των νέων ποδοσφαιριστών που θα έρθουν, βρίσκεται και ένας έμπειρος επαγγελματίας ο οποίος θα μπορούσε να ενταχθεί στην ομάδα.

Πρόκειται για τον Ντένις Επστάιν, 32 ετών που ξεκίνησε την καριέρα του από την FC. Koλωνία 

“Ήμουν με τον Τόμας Στράτο, έχουμε μια καλή συνεργασία. Η πιθανή επιστροφή στην Κολωνία, στο νότιο τμήμα θα είναι πολύ ελκυστική για μένα, αρκετά μπορώ να πω” 
δήλωσε στην “Εxpress” o ποδοσφαιριστής.

“Ο Επστάιν ξεκίνησε την καριέρα του στην Κολωνία όπου και αγωνίστηκε 11 φορές σε επίπεδο Bundesliga πριν φύγει το 2007 για την Ελλάδα όπου σημείωσε μια λαμπρή καριέρα. Τελευταίος του σταθμός ήταν η Λαμία με την οποία χώρισε λίγο πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Ο Στράτος ήταν πρώην βοηθός προπονητή της ελληνικής εθνικής ομάδας, ξέρει καλά τον Επστάιν και θα ήθελα σίγουρα να χρησιμοποιήσει την πείρα του.”κλείνει τον δημοσίευμα…

πηγή: lamiaragate3.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button