Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δεν πήρε ότι άξιζε η Λα Κορούνια

Η Λα Κορούνια έμεινε στο 0-0 με τη Σεβίλλη και πλέον η παραμονή δυσκολεύει.

LA LIGA-33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 0-0

Γήπεδο: Ριαθόρ

Η Λα Κορούνια έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο κόντρα στη Σεβίλλη, έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά τ τελικό 0-0 τη στέλνει ουσιαστικά στη β’ κατηγορία.

Στο 8ο λεπτό ο Ρουμπέν μπλόκαρε το σουτ του Σάντρο, ενώ στο 9’ ο Σορία έδιωξε δύσκολα την κεφαλιά του Αδριάν. Στο 14’ το πλασέ του Φερνάντες πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 18’ ο Ρουμπέν είπε όχι σε πλασέ του Γκάιζ από πλάγια θέση. Στο 21’ η Λα Κορούνια φώναξε σωστά για πέναλτι που έκανε ο Μερκάδο στον Σερ αλλά ο ρέφερι έκλεισε τα μάτια και στο 34’ ξη κεφαλιά του Αδριάν πέρασε λίγο έξω. Στο 40’ το σουτ του Μπανέγα πέρασε λίγο έξω και στο 43’ ο Ρουμπέν νίκησε τον Φερνάντες σε τετ α τετ.

Στο 46ο λεπτό ο Μοσκέρα έχασε μεγάλη ευκαιρία ενώ στο 55’ ο Ρουμπέν είπε όχι σε σουτ του Σάντρο και στο 69’ η Λα Κορούνια έχασε απίθανη τριπλή ευκαιρία. Στο 85’ ο Λούκας έκανε όμορη κίνηση αλλά σούταρε πάνω στον Σορία, ενώ στο 87’ το σουτ του Αδριάν σταμάτησε στο δοκάρι της Σεβίλλης και στο 90’ το γύρισμα του Λούκας πέρασε λίγο έξω.

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Ρουμπέν, Σερ, Λουϊζίνιο, Χουανφράν, Αλμπεντόσα, Κρο Ντέλι (35’ Τσολάκ), Μπόρχες, Μοσκέρα (83’ Βαλβέρδε), Γκιγιέρμε (80’ Μπακάλι), Αδριάν, Λούκας Πέρεθ

ΣΕΒΙΛΛΗ: Σορία, Μερκάδο, Καρίζο, Λαγιούν, Μπανέγα, Νάβας, Πισάρο, Γκάιζ, Κορέα (57’ Σαράμπια), Σάντρο (75’ Μουριέλ), Φερνάντες (68’ Νολίτο)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button