FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο «συνδετικός κρίκος» της Λαμίας…(pics)

Το LamiaSports συνεχίζει τα αφιερώματα και τις αναφορές σε προηγούμενα παιχνίδια του ΠΑΣ Λαμία με την ΑΕΛ, ενόψει του φιλικού της Παρασκευής.

Υπάρχει ο Αντόνι Φατιόν ο οποίος αγωνίζεται στην ΑΕΛ αλλά έχει παίξει και στον ΠΑΣ Λαμία, αλλά υπάρχει και ο Νίκος Αναστασόπουλος ο οποίος έχει ακολουθήσει τον αντίθετο δρόμο από αυτόν που πήρε ο Αλβανός μέσος.

Όπως καταλάβατε θα ασχοληθούμε με την πορεία του Νίκου Αναστασόπουλου, ο οποίος είναι ο συνδετικός κρίκος της Λαμίας, με την ΑΕΛ, μιας και έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες.

Ο Αναστασόπουλος, γεννήθηκε στην Σπάρτη αλλά τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Εκεί αγωνίστηκε στις μικρές ομάδες αλλά στην πρώτη ομάδα της Τρίπολης δεν κατάφερε να αγωνιστεί.

Η πρώτη μεγάλη σεζόν!

Όμως, αφού έκανε ένα μικρό πέρασμα από την ομάδα της Νίκης Βόλου ως δανεικός, έφυγε από τον Αστέρα και πήγε στην Παναχαϊκή όπου εκεί έκανε την πρώτη πολύ καλή σεζόν.

Τη σεζόν 2014-2015 ο ανασταλτικός μέσος έπαιξε 24 φορές με τη φανέλα της ομάδας της Πάτρας και σημείωσε μάλιστα και 1 γκολ.

Όταν του «χτύπησε την πόρτα» η ΑΕΛ!

Όταν έφυγε από την Παναχαϊκή, του «χτύπησε» την πόρτα του η ΑΕΛ, με την οποία αμέσως «δέθηκε» με την υπόλοιπη ομάδα. Έπαιξε, σε 42 παιχνίδια με τα «βυσσινί» και πέτυχε μάλιστα και 2 τέρματα.

Η ένταση-παραξήγηση στη Λάρισα που τον έφερε στη Λαμία!

Το καλοκαίρι του 2017 έγινε μία παρεξήγηση η οποία έφερε το Νίκο Αναστασόπουλο εκτός ομάδας της ΑΕΛ. 

Ο ΠΑΣ, δεν έχασε χρόνο ούτε την ευκαιρία και «άρπαξε» τον Έλληνα ποδοσφαιριστή και τον ένταξε στο δυναμικό του.

Από εκείνη την ημέρα έχει σημειώσει 18 συμμετοχές με τα «κυανόλευκα», έχοντας 5 τελικές προσπάθειες, 6 επιτυχημένα γεμίσματα, 1 απόκρουση, 24 κλεψίματα και 15 επεμβάσεις.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button