Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

“Πήρε μπρος” και αρέσει ο Ντέλετιτς!

Πρώτο γκολ για τον Μίλος Ντέλετιτς στην Κύπρο με τη φανέλα της Ανόρθωσης.

Πρώτο γκολ για τον Μίλος Ντέλετιτς στην Κύπρο με τη φανέλα της Ανόρθωσης.

Ο Σέρβος πρώην εξτρέμ του ΠΑΣ Λαμία, σημείωσε χθες το πρώτο του γκολ με την Ανόρθωση, σε φιλικό αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, τον οποίο παρεπιπτόντως θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα της Φθιώτιδας σε φιλική αναμέτρηση στις 25/7.

Ο Ντέλετιτς τώρα, σκόραρε και γενικά έχει δείξει το καλό του πρόσωπο αρκετά νωρίς. Για τον λόγο αυτό έχει τα κυπριακά μέσα έχουν αρχίσει και τον εκθειάζουν.

Διαβάστε τι αναφέρει το balla.com.cy:

Θυμάστε πριν από λίγο καιρό, πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντέλετιτς τι μας είπαν από την Ελλάδα για τον ποδοσφαιριστή;

Να σας θυμίσουμε… «Παίζει κυρίως από τα δεξιά αν και αριστεροπόδαρος, παίζει με ανάποδο πόδι για να συγκλίνει και να σουτάρει. Αν παίξει αριστερά χάνεται, δεν πάει το ίδιο καλά. Έχει καλό σουτ, εκτελεί καλά και στατικές φάσεις και γενικότερα βλέπει δίχτυα. Είναι ένας θετικός παίκτης που μπορεί να δώσει πράγματα στην Ανόρθωση».

Αυτό ακριβώς έχουμε προσέξει στον Ντέλετιτς. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τιμούρ Κετσπάγια για το δεξί άκρο της επίθεσης, εκτοπίζοντας τον Νίκο Καλτσά στα δύο πρώτα 90λεπτα της Ανόρθωσης.

Οι προωθήσεις του, το γεγονός ότι πατά περιοχή και δοκιμάζει το πόδι του, είναι αυτό που αναζητούσε και περιμένει από τον Ντέλετιτς ο Κετσπάγια. Το είδαμε και στο παιχνίδι του Σούπερ Καπ σε 1-2 περιπτώσεις, το είδαμε και στο Δασάκι με τον Εθνικό. Και βρήκε και δίχτυα.

Το μόνο σίγουρο, είναι πως ο Σέρβος μεσοεπιθετικός θα είναι ένας εκ των μεταγραφών που θα περιμένουν πολλά στην Ανόρθωση με βάση τα πρώτα δείγματα γραφής του.

Διαβάστε επίσης

Back to top button