Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Βέρντε – Έντονες ματιές των κιτρινόμαυρων στην Ιταλία

Ένα γνώριμο όνομα φαίνεται πως επιστρέφει ξανά στην… καθημερινότητα της ΑΕΚ. #stoiximan_slgr #aekfc #DanieleVerde #transfernews #SportsNews #season2023_2024

Οι πληροφορίες του sportfm.gr από την Ιταλία αναφέρουν πως ο παλιός γνώριμος, Ντανιέλε Βέρντε, έχει προταθεί στην ΑΕΚ, η οποία κοιτάζει αρκετά στη γειτονική χώρα. Το… story με Οτσόα που μένει Serie A.

Ένα γνώριμο όνομα φαίνεται πως επιστρέφει ξανά στην… καθημερινότητα της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Ντανιέλε Βέρντε, ο οποίος προ τριετίας αγωνιζόταν εκ νέου με τη φανέλα των κιτρινόμαυρων και το όνομά του έχει πέσει στο τραπέζι για την ενίσχυση στα εξτρέμ για το ρόστερ της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει προταθεί και είναι μια πρόταση που εξετάζεται. Μάλιστα, από τη στιγμή που η Σπέτσια έχασε το μπαράζ παραμονής από τη Βερόνα και υποβιβάστηκε στη Serie B, μοιάζει αρκετά πιθανό ο Βέρντε να μείνει ελεύθερος ή να αποδεσμευτεί με ένα μικρό ποσό.

Ο Βέρντε βέβαια έχει μαγνητίσει το βλέμμα από ορισμένες ομάδες της Serie A, όπως οι Μπολόνια και Έμπολι, αλλά χωρίς να έχει κάποια πρόταση στα χέρια του.

Ο Ιταλός εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομών της Ρόμα και στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Φροζινόνε, Πεσκάρα, Αβελίνο, Βερόνα, Βαγιαδολίδ, ΑΕΚ και Σπέτσια. Με τους «κιτρινόμαυρους» έπαιξε σε 38 ματς, σκοράροντας 6 γκολ ενώ μοίρασε και 6 ασίστ. Η Ένωση θα πάρει εξτρέμ, λογικά δύο, οπότε δεν θα αποκλειστεί να γίνει κίνηση. Από το δεδομένο πως προτάθηκε, όμως, μέχρι την πρόταση, τις συζητήσεις και το να προχωρήσει η κατάσταση, υπάρχει τεράστια απόσταση. Δεδομένα καταγράφουμε, όμως!

Το έντονο κιτρινόμαυρων σκάουτινγκ στην ιταλική αγορά και… ο Οτσόα

Η ΑΕΚ, πάντως, δεν μένει μόνο στην περίπτωση του Βέρντε, για την οποία επισημαίνουμε ξανά πως έχει προταθεί στους ανθρώπους που χειρίζονται τον μεταγραφικό σχεδιασμό και είναι δεδομένα στη λίστα αλλά… ως εκεί αυτή τη στιγμή.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ρίξει αρκετό βάρος από το φετινό… σκάουτινγκ στην ιταλική αγορά. Εξετάζοντας αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της ομάδας. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχουν τουλάχιστον δύο κεντρικοί αμυντικοί που έχουν «κυκλωθεί». Φυσικά, όπως είναι λογικό δεν είναι η μόνη χώρα που η ΑΕΚ τσεκάρει ποδοσφαιριστές με τον Ράντεκ Κουχάρσκι και το επιτελείο του να… χτενίζουν την αγορά, ενώ υπάρχει ένα «άνοιγμα» και ένα γενικότερο σκάουτινγκ στη Λατινική Αμερική για παίκτες.

Από την Ιταλία, πάντως, είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ έκανε την προσπάθειά της για τον Γκιγέρμο Οτσόα. Ο πολύπειρος κίπερ βρίσκεται κοντά στο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Σαλερνιτάνα, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν προσεγγίσει τον 38χρονο Μεξικανό τερματοφύλακα. Θεωρώντας πως είναι μια εξαιρετική επιλογή, ιδιαίτερα εφόσον ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς αποχωρήσει μιας και ο Αυστριακός θέλει να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο, ο Οτσόα φαίνεται πως παραμένει στη Serie Α για μία ακόμη σεζόν…

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button